Annons:

Tobias Jönsson blir ny vd DER Touristik Nordic AB, alltså Apollo

Från och med den 1 juli 2023 tar Tobias Jönsson över som CEO DER Touristik Nordic AB och Leif Vase Larsen fokuserar på sin nya roll som CEO International och sin roll i Executive Board DER Touristik Group, enligt ett pressmeddelande.

”Jag är mycket glad över att bli en del av teamet på DER Touristik Nordic och ser fram emot att fortsätta utveckla verksamheten”

Den 1 januari gick Leif Vase Larsen vidare från CEO Northern Europe till CEO International och med fortsatt uppdrag att leda koncernen som medlem av Executive Board i DER Touristik Group. För att fokusera på sina nya ansvarsområden kommer han lämna över det operativa ansvaret för bolagen i Norden och Benelux till Tobias Jönsson som börjar den 1 juli 2023. Tobias kommer att leda DER Touristik Nordic som inkluderar varumärken i Norden och Benelux såsom Apollo, Xtravel, Golf Plaisir, Lime Travel, Out of Bounds, Koning Aap, Shoestring och YourWay2GO.

– Jag ser fram emot att välkomna Tobias till DER Touristik-familjen. Han har en gedigen erfarenhet från branschen och delar vår syn på framtida tillväxt. Som en driven och mycket erfaren ledare kommer han vara en fantastisk tillgång för att vidareutveckla DER Touristik Nordic säger Leif Vase Larsen, CEO International i ett pressmeddelande.

– Jag är mycket glad över att bli en del av teamet på DER Touristik Nordic och ser fram emot att fortsätta utveckla verksamheten. Det känns extra kul att kundfokus har en stor roll i koncernstrategin och jag ser med spänning fram emot att fortsätta vidareutveckla våra produkter och tjänster i linje med kundernas önskemål både i Norden och Benelux säger Tobias Jönsson.

Leif Vase Larsen kommer fortsatt vara ansvarig för DER Touristik Nordic fram till att Tobias Jönsson tillträder sin roll i juli.

Tobias Jönsson började sin karriär som konsult på McKinsey & Company innan han gav sig in i resebranschen. Han har under de senaste 17 åren arbetat i ledande befattningar för bolag inom SAS-koncernen. Dessa har inkluderat roller såsom Head of Commercial på SAS Sverige AB, Vice President Revenue Management för SAS Scandinavian Airlines AB och styrelseordförande SAS Cargo A/S. Nu är han VD för SAS Ground Handling Sweden AB. Han bor med sin sambo och fyra barn norr om Stockholm.

Leif Vase Larsen är CEO International i DER Touristik Group.

Leif Vase Larsen har arbetat inom DER Touristik sedan 2015 som CEO Northern Europe och medlem av Executive Board. Sedan den 1 januari 2023 leder han DER Touristik Group tillsammans med Ingo Burmester och Boris Schnabel i rollen som CEO International. I denna funktion samlas den internationella verksamheten, inklusive verksamheterna i Frankrike, Storbritannien, Norden, Benelux och de östeuropeiska marknaderna. Han ansvarar också för bolagen inom Destination Management (DMC) samt digital transformation och IT.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Producent för grupp & konferens till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Affärsresesäljare till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024