Annons:

Annons:

Travel News och Res rekryterar Jan Berkö

Jan Berkö, tidigare bland annat försäljningschef på Resumé, går vid årsskiftet till Travel News/Res där han blir Head of Sales & Marketing. -Det känns som jag tränat för det här hela livet, säger Jan Berkö i ett pressmeddelande.

Jan Berkö inledde sin karriär inom resebranschen där han bland annat var på det som är TUI  idag. Han gjorde även några år på affärsresesidan. Därefter blev det mediebranschen, först Stormarknadspress (idag Mediekompaniet) och sedan nio år som försäljningschef  på Resumé. De sista åren inom Bonnier var han även ansvarig för Veckans Affärer och Dagens Medicin.
– Jan har en unik bakgrund inom både resebranschen och mediebranschen, säger Nils Norberg, VD och ägare på Travel News/Res. Han fortsätter:

-Jan och jag har samma syn på vart mediebranschen är på väg och vi har redan kommit långt i att förnya vår affär med seminarier, mässor och andra event, Res-TV samt andra digitala satsningar.
De senaste fyra åren har Jan Berkö varit chefsrekryterare på Bohmans Nätverk, något  han värdesätter högt.

– Åren på Bohmans har varit oerhört lärorika, jag har intervjuat över 1000 personer och det går inte att överskatta den kunskap man får i dessa möten och de rekryteringar jag genomfört.
För knappt två år sedan rekryterades Viggo Cavling in som chefredaktör på Travel News  och han ser mycket fram emot det kommande samarbetet:

– Jan och jag jobbade ihop i många år på Resumé och vi vet att vi funkar bra ihop.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.