Annons:

Tre nya chefer på Apollo

Under våren har företaget valt att stärka ledningen med branschens främsta kompetens. Johan Mägi, Johan Wahlgren Månsson och Jamila Assel har nyligen tillträtt sina positioner på Apollo, enligt ett pressmeddelande.

Johan Mägi finns nu i rollen som Commercial Development Director och kommer senast från ledande befattningar inom försäljning, produkt samt lojalitet på SAS och SJ.

– Jag ser fantastisk potential i Apollos produkt och ser verkligen fram emot att få utveckla den vidare i denna spännande tid med så inspirerande kollegor säger Johan Mägi, Commercial Development Director Apollo.  

Johan Wahlgren Månsson med bred bakgrund från revision, ekonomistyrning och redovisning har tillträtt rollen som Chief Financial Officer och kommer senast från rollen som Cheif Financial Officer på Ticket och innan dess från ledande befattningar inom revision på Deloitte. 

– Känns oerhört spännande att vara på plats i ett så intressant bolag som dessutom tillhör en väldigt offensiv bolagsgrupp med massor av möjligheter säger Johan Wahlgren Månsson, Chief Financial Officer Apollo. 

Jamila Assel är nu tillbaka på Apollo i rollen som Concept Director med mer än 20 års erfarenhet från hotell- och resebranschen i ledande befattningar inom försäljning. Senast kommer hon från internationellt ansvar för produkt och koncept på TUI Group.

– Jag är fantastiskt glad över förtroendet som Concept Director på Apollo. Det finns stor potential i varumärket och en väldigt spännande profil att arbeta utifrån. Gläds att få ta med mig mina erfarenheter och bidra till att vidare utveckla koncepten inom Apollo säger Jamila Assel, Concept Director Apollo. 

Johan Mägi, Johan Wahlgren Månsson och Jamila Assel har nyligen tillträtt sina positioner på Apollo. 

– Med glädje ser vi hur försäljningen är tillbaka på högre nivåer än före pandemin och jag konstaterar att vi med fler starka hotellprodukter och denna nya supertrio i ledande befattningar här på Apollo blir ännu starkare i våra satsningar framöver säger Leif Vase Larsen, VD DER Touristik Nordic i ett pressmeddelande.  

2 kommentarer

  1. Urban: Dessa pressmeddelanden. Dom har ett eget språk. Man känner lätt igen dom. Det påminner om politiker... Svara
    • Travel News: Det framkommer också i texten att det ÄR ett pressmeddelande. Svara

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

2 kommentarer Öppna