Annons:

TUI rekryterar från PR- och reklamvärlden

Emelie Thorén rekryteras till rollen som strategisk innehållskreatör till det taktiska teamet på TUI:s inhousebyrå Creative Studio. Hon kommer närmast från reklambyrån NORD DDB. Dian Martinez Valencia ansluter från Lennox PR i rollen som kommunikationsansvarig för Sverige.

”Vi fortsätter att bygga vårt redan starka marknadsteam på resan att bli Sveriges bästa inhousebyrå”

Nu stärker TUI sina marknads- och kommunikationsteam med två nya värvningar. Emelie Thorén har arbetat på reklambyrån NORD DDB sedan 2015, senast i rollen som innehållskreatör. Dessförinnan har hon även arbetat för flera medier, bland annat Dagens Nyheter, Nöjesguiden och Aftonbladet. På TUI kommer hon att jobba med innehållsproduktion för TUI:s taktiska marknadsföring, till exempel nyhetsbrev och partnersamarbeten. 

– Vi fortsätter att bygga vårt redan starka marknadsteam på resan att bli Sveriges bästa inhousebyrå. Emelies mångåriga erfarenhet av kreativt innehåll i digitala kanaler är otroligt värdefull i arbetet med att utveckla och bredda vårt varumärke och erbjudande, säger Ulrica Kres, ansvarig för det taktiska teamet inom Creative Studio på TUI i ett pressmeddelande.

Adam Györki, pressbild

Dian Martinez Valencia kliver in på TUI som kommunikationsansvarig för den svenska marknaden. I sin roll kommer han att ansvara för pressarbetet i Sverige samt internkommunikationen. Dian har de senaste åren arbetat som konsult på Lennox PR samt som byråchef och projektledare på PR-byrån Agency. Han har dessförinnan även arbetat med internkommunikation på Coca-Cola.
– Det känns otroligt kul att kunna stärka upp teamet med en skicklig kommunikatör som Dian med både bredd och erfarenhet. Jag är övertygad om att han kommer fortsätta bygga TUI:s position i media som experten på resor i Sverige, avslutar Adam Györki, nordisk kommunikationschef på TUI.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024