Annons:

TUI stärker upp inhousebyrån med tre nya namn

Efter en sommar där resandet åter var tillbaka på samma nivåer som innan pandemin är resebranschen äntligen på fötter igen. I januari utsågs TUI ́s inhousebyrå till Sveriges bästa, nu stärker teamet upp med tre nya namn som ska fortsätta bygga Sveriges starkaste varumärke inom resor, enligt ett pressmeddelande.

Rekryteringarna av tre nya medarbetare till inhousebyrån ”Creative Studio” är ett viktigt steg i ambitionen att skapa kommunikation som gör att vi fortsätter vår resa med att utveckla resebranschens starkaste varumärke, bredda vårt erbjudande genom lanseringar av flera olika typer av produkter framåt och därmed nå nya målgrupper med en ännu större mix av upplevelser.

Vi fortsätter vår resa med att utveckla och bredda vårt varumärke och erbjudande. Att få möjlighet att stärka och utveckla ett redan riktigt starkt team med Ulrica, Mia och Elisabet som kommer in med utifrån-perspektivet, erfarenhet och kunskap är helt fantastiskt och gör oss ännu starkare som team, arbetsgivare och varumärke, säger Lisa Rönnberg, nordisk marknadschef på TUI i ett pressmeddelande.

Ulrica Kres kommer närmast från Swedbank som marknadschef för Sverige och får rollen som ansvarig för det taktiska teamet inom Creative Studio. Elisabet Widell rekryteras från Nordic Morning som Copywriter och Mia Kleist kommer från Reform Act som kundansvarig och blir ny kampanjprojektledare på TUI.

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna
Flygansvarig på MSC Cruises
Sista ansökningsdag:
17 oktober 2022
Stromma söker Coordinator till Business Support
Sista ansökningsdag:
11 oktober 2022
Västindienspecialisten söker en travel consultant
Sista ansökningsdag:
22 oktober 2022