Annons:

Annons:

TUI:s marknadsavdelning växer

TUI rekryterar två nya medarbetare. Cecilia Rudenstam från Telenor som blir ny projektledare och Marcus Lind som närmast kommer från Stadium, blir ny kreativt ansvarig, enligt ett pressmeddelande.

För att stärka upp internt inför det nya ansvaret rekryteras två nya medarbetare. Marcus Lind som tidigare arbetat som Head of Creative & Campaign på Stadium blir kreativt ansvarig på TUI och kommer att leda det kreativa arbetet under Lisa Rönnberg. Cecilia Rudenstam kommer fån Telenor och rollen som Communication Project Manager. Även hon blir en del av innehåll och kampanjteamet i rollen som projektledare.

– För att befästa vår position som marknadsledande måste vi fortsätta med att skapa kommunikation i världsklass. Nu inleder vi arbetet med att hålla ihop kommunikationen på alla de marknader där TUI är verksamma, med Norden som bas för det arbetet. Säger Lisa Rönnberg, ansvarig för kampanjer och innehåll på TUI.

– Vi är fantastiskt glada över att få in Marcus och Cecilia som en del i bygget av vårt kampanj- och innehållsteam. Vi behöver ett starkt gäng för att klara av utmaningen att ansvara för produktionen av kampanjerna för alla våra marknader, säger Lisa Rönnberg.

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
MSC Cruises söker 2st resesäljare
Sista ansökningsdag:
26 februari 2019
Specialist Tour Coordinator / Project Coordinator
Sista ansökningsdag:
13 februari 2019
RES och Travel News söker webbredaktör
Sista ansökningsdag:
20 februari 2019
Senior Direct Sales and Servicing Agent
Sista ansökningsdag:
11 februari 2019