Annons:

TUI:s marknadsavdelning växer

TUI rekryterar två nya medarbetare. Cecilia Rudenstam från Telenor som blir ny projektledare och Marcus Lind som närmast kommer från Stadium, blir ny kreativt ansvarig, enligt ett pressmeddelande.

För att stärka upp internt inför det nya ansvaret rekryteras två nya medarbetare. Marcus Lind som tidigare arbetat som Head of Creative & Campaign på Stadium blir kreativt ansvarig på TUI och kommer att leda det kreativa arbetet under Lisa Rönnberg. Cecilia Rudenstam kommer fån Telenor och rollen som Communication Project Manager. Även hon blir en del av innehåll och kampanjteamet i rollen som projektledare.

– För att befästa vår position som marknadsledande måste vi fortsätta med att skapa kommunikation i världsklass. Nu inleder vi arbetet med att hålla ihop kommunikationen på alla de marknader där TUI är verksamma, med Norden som bas för det arbetet. Säger Lisa Rönnberg, ansvarig för kampanjer och innehåll på TUI.

– Vi är fantastiskt glada över att få in Marcus och Cecilia som en del i bygget av vårt kampanj- och innehållsteam. Vi behöver ett starkt gäng för att klara av utmaningen att ansvara för produktionen av kampanjerna för alla våra marknader, säger Lisa Rönnberg.

 

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024