Annons:

United Spirit Nordic välkomnar ny försäljningschef

Den nordiska representationsbyrån, United Spirit Nordic, välkomnar Patrick Menzies som ny försäljningschef och han vill framöver vara den nya kontaktperson för resebyrå kontakterna i Norden och Baltikum för företagets kunder. Patrick Menzies är välkänd och respekterad i den nordiska resebranschen, efter att ha byggt upp varumärket och nätverket för South African Airways (SAA) under de senaste 20 åren. Innan SAA var han kortvarigt Key Account Manager på Qantas. Patrick kommer in i teamet på United Spirit Nordic som försäljsningschef från november, ansvarig för utvecklingen av Travel Trade, Corporate och MICE-delen av verksamheten.

”Vi är glada att Patrick har valt att vara en del av United Spirit Nordic i denna spännande tid, där vi bygger upp företaget efter pandemin. Vi känner Patrick väl från hans tid på South African Airways, där vi har samarbetat med olika projekt. Hans omfattande erfarenhet av försäljning och marknadsföring samt starka kopplingar till de nordiska och baltiska marknaderna kommer att bidra till att öka vår tillväxt under de kommande åren”, säger Christine Engen, ägare av United Spirit Nordic i ett pressmeddelande.

Patrick kommenterade i ett pressmeddelande: ”Jag är glad över att vara en del av United Spirit Nordic Team i denna spännande tid och ser fram emot att vara en del av utvecklingen av verksamheten. Speciellt med tanke på att resebranschen börjar återgå till det normala och vi kan återigen möta våra branschkollegor, skapa inspiration och vara stödpartner för att få igång semester- och affärsresandet igen”

Kommentarer är stängda.