Annons:

Premium

Panelen om ett ”större och bättre” SAS, Stordalens nya motellkedja, regeringens miljard till flyget och TUI:s charter med Ryanair

Veckans panel: Mats Nyblom, vd SRJ(k), Charlotte Holmbergh, Director of Communications and Public Affairs Norwegian, Didrik von Seth, vd SRF, Charlotte Blum, VD & Koncernchef Unlimited Travel Group, Claes Pellvik, kommunikationschef Ving/Nordic Leisure Travel Group

”Jag tar det för en självklarhet att det överförs utan några förändringar”

SAS vd Anko van der Werff lovar också att Eurobonus inte komma att förändras när man går ihop med Air France-KLM. Detta tänker jag om detta ”löfte” till SAS 7,5 miljoner Eurobonus-medlemmar:

Claes Pellvik, kommunikationschef Ving/Nordic Leisure Travel Group: Att byta från Star Alliance till SkyTeam har både för och nackdelar, men på det stora hela så tror jag inte det är någon stor sak, som det utmålats av en del EuroBonus medlemmar.

Jag är säker på att man kommer ta bra hand om EuroBonus även i framtiden och att man även i framtiden kommer kunna komma iväg på fina long-haulresor med AirFrance/KLM. Frågan är nog hur mycket tillgång på stolar i Business som kommer finnas? Att ta med sig sin partner i Business, eller ännu hellre First, är alla super-users mål med poängsamlandet.

Charlotte Blum, VD & Koncernchef Unlimited Travel Group: Efter att ha lyssnat på Anko och hans kollega Paul så tror jag att Eurobonus kommer att förändras. Men min förhoppning som Eurobonuskund är förstås att vi kommer att få ett bättre och bredare erbjudande efter samgåendet med Air France – KLM. Förändring kan ju ge nya möjligheter och 7,5 Eurobonuskunder vill man nog ta väl hand om. 

Detta guldkort vill många ha.

Didrik von Seth, vd SRF: Jag tar det för en självklarhet att det överförs utan några förändringar. Air France-KLM är självfallet mycket intresserade av Eurobonus kundstock 

Charlotte Holmbergh, Director of Communications and Public Affairs Norwegian: Det kan bli svårt att hålla det löftet eftersom det blir de nya ägarna som bestämmer och de har antagligen inget intresse av att SAS har ett eget bonussystem. 

Mats Nyblom, vd SRJ(k)…

Har du redan Premium? .

Läs vidare med Premium

Ingår

  • Exklusiva analyser och sammanställningar av data för branchen
  • Unika intervjuer med reseindustrins viktigaste makthavare
  • Artiklar med tips och råd om hur du blir effektiv i ditt arbete
  • Och mycket, mycket mer!

Köp Premium

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024