Annons:

Stordalen: ”För mig är nu den jävla pandemin över”

Den norska hotellmagnaten Peter Stordalen säger i en intervju med TV4 att han tänker fortsätta sina investeringar trots pandemi. – Många säger – hur kan du investera när du står fortsatt i en kris. För mig är nu den jävla pandemin över. Nu måste vi ha tillbaka optimismen (...) Pandemin är historia.

Prognosen från Petter Stordalen är att i höst är man tillbaka till ett normalläge.

7 kommentarer

  1. Sir Gerschen: Pandemin är över, endast media och mediatörstiga läkare försöker klämma ur det sista genom skräckvisioner om en elfte våg. Noll avlider och ett försumbart antal vårdas på IVA. Nu är det full fart framåt.
  2. Anonym: Men snälla ni, pandemin över ? Igår rödmarkerades Stockholm av ECDC, EUs smiddskyddsmyndighet ! Smittan ökar bland våra yngsta. Smittan och pandemin är inte över och det är inte media och mediatörstiga läkare som driver detta virus. Det är vi människor som gör det och vi måste fortsatt vara försiktiga och ödmjuka inför detta. Lilla Sverige ligger visserligen långt fram i bekämpningen men i övriga världen är det många som har otroligt tufft med smitta, ett exempel är mysiga och vänliga Thailand, dom har nu ca 20.000 smittade PER DAG….🙈 Visst skall vi tänka positivt MEN pandemin är inte över !
  3. Realisten: I Europa är pandemin över. De få unga som smittas märker knappt av det. Vaccinet har helt tagit bort riskerna för de grupper som tidigare var i riskzonen. Överdödlighet existerar inte någonstans i Europa. Dags att gå vidare.
  4. Medborgare: Pandemin över? Jojo,vi får väl se hur det blir med den saken.
  5. Uno: Nin far dog 2020 i Corona. Själv kan jag nu inte vaccinera mig pga bödningsrisk. Är det över? Inte alls. Tex till Thailand kan ingen resa tryggt innan 2025. Tidigast. Min gissning.
  6. Lennart Bergström: Det är övermod att tala om överstånden pandemi. Den får vi leva med en tid. Jag är ingen pessimist men realist. Min familj drabbades av polio 1953 och vi fick vaccin, men 1955 drabbades vi igen. Var inte naiva men realistiska. En pandemi försvinner inte så lätt om den ens försvinner.
  7. Sir Gerschen: Pandemin är över avseende risker vid resande. Eftersom vi skött avstånd och hygien exceptionellt under 16 månader har andra farsoter minimerats. Vi är således tillbaka i det läge som rådde före mars 2020.