Annons:

PODCAST UR ARKIVET: Hon ska få Cirkus att leva sju dagar i veckan

Popdcast-intervju med Ingmari Pagenkemper. Om den stora renoveringen av Cirkus, ABBA-museets publikrekord i sommar och EQT:s grundaren Conni Jonsson och ABBAs Björn Ulvaeus miljardsatsning på Djurgården.

Lyssna på hela intervju här i Acast.

Lyssna via Itunes.

Ingmari Pagenkemper har varit i hjärtat i Stockholms nöjesliv i 25 år. Bland annat på Lydmar, Berns, Södra Teatern och Hamburger börs. Sedan ett år är hon vd på anrika Cirkus. Man har precis avslutat en stor renovering av matsalen, foajén och festvåningen. Målet är att få Cirkus att leva även när det inte är några stora konserter och event på stora och lilla scenen. Bakom denna storsatning finns EQT:s grundare Conni Jonsson och ABBAs Björn Ulvaeus. Deras mål är att förvandla området med Cirkus, hotell Hasselbacken och ner till ABBA-museet och POP-House till egen destination. De är nu efter flera miljardköp ägare av både fastigheterna och verksamheterna i området. Hur mycket renoveringen av Cirkus kostat vill hon inte berätta, men säger att den var i tid och under budget.

– Vi leker inte med andra människors pengar, svarar Ingmari när Travel News undrar varför renoveringen av Östermalmshallen blev 400 miljoner kronor dyrare än beräknat.

Lyssna på hela intervju här i Acast.

Lyssna via Itunes.

PS: I podden hörs två mindre fel. Ingmaris favorithotell Sir Albert ligger i Amsterdam och ingen annanstans. EQT:s grundare heter Conni Jonsson och ingenting annat.

Bildextra från nyrenoverade Cirkus: 

Kommentarer är stängda.