Annons:

Podcast: Vad händer med fritidsresandet 2024?

På Travel News Market, Nordens största B2B-mässa för reseindustrin, arrangerar vi ett antal seminarier. Ett tema är återkommande: fritidsresandet.

Precis som tidigare år samlar Travel News de viktigaste makthavarna i reseindustrin för att tala om läget just nu och om framtiden. I år på Travel News Market den 9 november var det en hearing om fritidsresandet framtid. Samtalen leddes av Travel News chefredaktör Viggo Cavling. Dessa återutsänder vi nu som podcasts.

Reseindustrin och speciellt fritidsresandet står inför en mängd utmaningar 2024. Kommer lågkonjunkturen göra att människor reser mindre nästa år. De tre stora elefanterna (Ving, TUI och Apollo) utmanas av små myror, slutar detta i nya vinnare eller bara fler konkurser? Och hur blir det värmen, gör skogsbränder och heta stadskärnor i Rom och Aten charterturister rädda för Medelhavet eller är detta bara massmedialt trams? Detta är några av de frågor vi kommer att samtala om.

  • Travel News Market 2022 studio
  • Travel News Market 2022 studio

Paneldeltagare: 

Magnus Wikner, vd Ving

Jessica Enbacka, vd TUI

Stefan Chatzopoulos, VD Airtours/Sunwebb Norden 

Vincent Goodbrand, presschef Ticket

Didrik von Seth, vd SRF

Casper Kolind, Solresor

Mattias Hallen, Sverigechef på Detur

Jonas Bodin COO, Unlimited Travel

2 kommentarer

  1. Marcus: Att Viggo som varit chefsredaktör i så många år nu på TN ställer så fördomsfulla påståenden att den fysiska resebyrån "bara de som inte vet hur man googlar" visar tyvärr på hur pass okunnig han egentligen är om resebranschen... En kompetent moderator är öppen och opartisk och uppmanar snarare till diskussion än att lyfta sina egna åsikter. Svara
    • Travel News: Tyvärr är det så att dumma frågor ofta ger bra svar. Så blev det är även i denna panel. Svara

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

2 kommentarer Öppna