Annons:

Sam Holmberg blir chef över Petter Stordalens lyxhotell i Sverige

Travel News är först att berätta att hotell-profilen Sam Holmberg lämnar Winn group efter bara arton månader. Han ska bli  chef för Petter Stordalens tretton signaturhotell i Sverige.  - Jag är otroligt taggad för uppgiften. Jag vill utveckla hårdvaran, men kanske framför allt mjukvaran, säger Sam Holmberg i sin första intervju som Sverigechef för Nordic Hotels & Resort.

Lyssna på hela intervjun här.

Nordic Hotels & Resorts svenska hotellportfölj består idag av 13 fristående hotell som inkluderar bland annat At Six, Hobo, Nordic Light Hotel, Yasuragi, Copperhill Mountain Lodge, Avalon Hotel och Selma Spa.

– Det kan bli fler hotell, men det är inget jag kan avslöja nu, säger Sam Holmberg.

Målet på dessa hotell är en REV-intäkt på 2000 kronor per natt. Tre faktorer för att nå dit är renlighet, frukost och personlig service. Sam Holmberg vill inte berätta om han i sin nya roll kommer att samarbeta närmare med Stureplansgruppen som Petter Stordalen är delägare i. 

– Jag är ny företaget och inte rätt person att svara på detta. Nordic Hotels & Resorts har många planer och vi tror på det vi jobbar med, det finns plats för fler hotell. Det är självklart att vi ska expandera. 

Lyssna på hela intervjun här.

 

Kommentarer är stängda.

Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024