Annons:

Snart är det dynamisk prissättning i realtid på allt i reseindustrin

Travel News utsända gjorde en rapp podcast-intervju med Alexander Edström, vd på Atomize på ITB i Berlin. - I år är det en annan atmosfär. Det är mer framåtanda.

I vimlet på ITB i Berlin, världens största resemässa, gjorde Travel News chefredaktör Viggo Cavling ett gäng intervjuer. Den andra kommer här med Alexander Edström, han är VD på det svenska Travel Tech-bolag Atomize som hjälper hotell att prissätta sina rum i realtid. Så funkar det redan idag på de flesta av världens flygbolag, men Alexander tror denna dynamiska prisrörelse kommer att sprida sig till de allra flesta tjänster. Redan idag hjälper Atomize Formel 1-cirkusen med prissättningen av sina biljetter. Enligt Edström har biltävlingens intäkter ökat radikalt. 

Intervjun görs i Travel Tech-delen på mässa och här trängs Atomize med elefanter som Booking.com och Orcale. Men här finns förstås också startup som Mews och ja, Atomize. Vi pratar också om energin på mässan som är påfallande. Reseindustrin är tillbaka efter pandemin med full kraft och nu vill många ta nästa steg i utvecklingen.  

Kommentarer är stängda.