Annons:

Tips: Konferenser med bra förbindelser till Arlanda

• SPONSRAT AV VENUU.SE. Som researrangör eller konferensarrangör blir man ofta ansvarig för internationella möten i Stockholm. Då vill man gärna hitta en lokal som ligger hyfsat nära Sveriges största flygplats: Arlanda. Här är tipsen.

 

SPONSRAT INNEHÅLL I SAMARBETE MED VENUU.SE

Nära Arlanda
Mellan Arlanda och Stockholm ligger ett flertal mysiga konferensanläggningar i gröna miljöer. De flesta har möjlighet att arrangera buss- eller taxitransport både från flygplatsen och från stan.  Här presenterar Venuu.se, Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler, sina favoriter dit gästerna enkelt kan ta sig även över dagen.

ARONSBORGS KONFERENSHOTELL
Fyra mil utanför Arlanda, i natursköna Bålsta, ligger Aronsborgs fantastiska anläggning för konferens, event och företagsfest. Verksamheten har drivits sedan 1989 och har ett enormt utbud av aktiviteter man kan göra under konferensen.

Möteslokaler: 18
Störst lokal: 500 gäster
Hotellrum: 196
Boka Aronsborgs Konferenshotell

 

ROSERSBERGS SLOTTSHOTELL
rosersbergs-slott
Ett kungligt slott är ett unikt ställe att mötas på. Rosersbergs slott ligger bara 10 minuter från Arlanda och fungerar därmed utmärkt för internationella möten.

Möteslokaler: 12
Störst lokal: 100 gäster
Hotellrum: 63
Boka Rosersbergs Slottshotell 

 

BROOK HOTEL
Brook Hotels Arlanda är ett boutique-hotell som ligger i nära anslutning till Arlandastad Golf i Rosersberg. Ett väldigt bra alternativ för mindre grupper med en mer begränsad budget.

Möteslokaler: 4
Störst lokal: 40 gäster
Hotellrum: 33
Boka Brook Hotel

 

STENINGEVIK
steningevik
Steningevik har en makalös utsikt över Mälarens strand och är belägen endast 8 minuter från Arlanda och 30 minuter från Stockholm. Väldigt genomtänkta konferenslokaler och aktiviteter för olika smaker. Ett stort plus för maten som även vunnit internationella priser.

Möteslokaler: 13
Störst lokal: 100 gäster
Hotellrum: 61
Boka Steningevik

 

KÄMPASTEN
Konferensanläggning och lärcentrum som har skapats med en central tanke: att skapa en perfekt miljö för lärande och möten mellan människor. Belägen i vackra Sigtuna, 20 minuter från Arlanda.

Möteslokaler: 7
Störst lokal: 46 gäster
Hotellrum: 116
Boka Kämpasten

 

WENNGARN
wenngarn
Wenngarn har kanske den mest speciella historian av alla Sveriges konferensanläggningar: det gamla, vackra slottsområdet var på 1900-talet Sveriges första alkoholanstalt som senare byggdes om till en modern konferensanläggning.

Möteslokaler: 12
Störst lokal: 600 gäster
Hotellrum: 97
Boka Wenngarn

 

ACTIVE ARENA
En generös arena i ett naturskönt läge vid Trosta park. Den luftiga ytan på 820 kvm tillämpar sig perfekt för produktlanseringar, företagsmässor eller produktioner. Max. kapacitet 600 personer.

Möteslokaler: 1
Störst lokal: 600 gäster
Boka Active Arena

 

NOORS SLOTT
Bara en kvarts körning från Arlanda ligger Noors Slott som man antingen kan hyra delar av eller exklusivt få hela slottet för sin egen användning. Mysigt inredda lokaler i fyra olika byggnader samt fantastiska boendemöjligheter för grupper som vill övernatta.

Möteslokaler: 3 konferensrum + 6 grupprum
Störst lokal: 50 gäster
Hotellrum: 27

Boka Noors Slott

 

Nära centralstationen
Att transportera sig mellan Arlanda och Stockholm city är väldigt enkelt bl.a. med snabbtåget Arlanda Express. Om majoriteten av deltagarna kommer från Sverige kan det centrala läget vara att föredra. Nära Stockholms centralstation finns det manga fina ställen att konferera på.

KLARA STRAND
klara-strand
Belägen precis vid Stockholms Centralstation erbjuder Klara Strand en rad smakfullt inredda mötesrum av olika storlekar.

Möteslokaler: 12
Störst lokal: 150 gäster
Boka Klara Strand

 

7A CENTRALEN
Nyöppnad mötesvåning med mötesrum och sociala loungeytor för mingel och mat. Modernt inredda och miljöcertifierade lokaler för både stora och små möten.

Möteslokaler: 12
Störst lokal: 150 gäster
Boka 7A Centralen

 

MINDSETKONFERENS
Prisvärda konferenslokaler och mötesrum nära Centralstationen. Alla rum är speciellt anpassade för utbildningar och workshops.

Möteslokaler: 4 konferenslokaler + mindre mötesrum
Störst lokal: 35 gäster
Boka Mindsetkonferens

 

KULTURHUSET STADSTEATERN
stadsteaternStadsteaterns lokaler lämpar sig utmärkt även för företagsmöten. Åtta lokaler som alla har väldigt olika stil och fungerar såväl för föreläsningar, fester och mässor.

Event- / möteslokaler: 8
Störst lokal: 450 gäster
Boka Kulturhuset Stadsteatern

 

CLARION HOTEL SIGN
Ett förstklassigt hotell som har inrett sina lokaler med fokus på design, musik och konst. Fungerar utmärkt för större konferenser med internationella gäster tack vore det fantastiska läget bredvid Centralstationen samt det breda utbudet av aktiviteter.

Möteslokaler / grupprum: 10 + 10
Störst lokal: 700 gäster
Boka Clarion Hotel Sign

 

FOLKETS HUS & NORRA LATIN
norra-latinFolkets Hus och Norra Latin ingår i Stockholm City Conference AB som är en av norra Europas största konferens- och kongressanläggningar. Möteslokalerna ligger mitt i city, bara några hundra meter från Centralstationen och Arlanda Express. Anläggningarna har en sammanlagd kapacitet på totalt 4000 besökare.

Möteslokaler: 50
Störst lokal: 1400 gäster
Boka Folkets Hus / Norra Latin

 

SCALATEATERN
Scalateaterns anrika teatersal är definitivt ett annorlunda ställe för företagsmöten och väldigt bra alternativ om man vill samlas med större en grupp. Scalateatern kan även fungera som en bra komplement om man vill dela upp sin konferens och vara på olika ställen (bl.a. Clarion Sign, Norra Latin och 7A Centralen ligger på promenadavstånd).

Möteslokaler: 1
Störts lokal: 534 gäster
Boka Scalateatern

 

JOHAN & NYSTRÖM @ WORK
Hemtrevliga och färgglada möteslokaler som ligger centralt på Kungsholmen (ca 5 minuters promenad från Centralen). Som pricken på i:t får man Sveriges godaste kaffe serverat på sitt möte från Johan & Nyströms eget kafferoster

Möteslokaler: 6
Störst lokal: 35 gäster
Boka Johan & Nyström

Vill du hitta ännu fler alternativ för dina kommande arrangemang? Se Venuus utbud på över 1400 lokaler för möten, konferens och företagsfester!

SPONSRAT INNEHÅLL I SAMARBETE MED VENUU.SE

Kommentarer är stängda.

komoot is searching for a Partnerships & Sales Manager
Sista ansökningsdag:
29 februari 2024
Är du vår nya stjärna? Snart öppnar Scandic Södra Kajen
Sista ansökningsdag:
27 februari 2024
VD till RK Travel Group
Sista ansökningsdag:
3 mars 2024