Annons:

Premium

“Strawberry har en unik kultur”

Marianne Orderud är ny VP Marketing & Digital Sales på Strawberry. Här svarar hon utförligt på Travel News på-nytt-jobb-enkät.

“Jag tycker också att det är en viktig mental inställning att alltid ha som mål när man har sitt jobb (som faktiskt är ett lån) att utveckla och göra företaget lite bättre varje dag”

Grattis Marianne Orderud, du är ny VP Marketing & Digital Sales på Strawberry, varför valde Carl Oldsberg, VD för Eberry, just dig?

– Carl är förmodligen den bästa personen att svara på det, men jag tror att han inser att jag har en enorm passion för ämnet och att jag har den relevanta expertis och erfarenhet som Strawberry behöver. Jag tror också att han, precis som jag, känner igen en bra kemi i förhållande till kulturen på Strawberry. Jag tror helt enkelt att Strawberry och Marianne kommer att vara en mycket bra matchning.

Varför valde du Strawberry?

– Att få ansvaret för att förvalta och utveckla det här varumärket i den spännande fas som bolaget befinner sig i, och samtidigt arbeta med performance i de digitala kanalerna är den perfekta utmaningen för mig. Det här måste vara det absolut coolaste marknadsföringsjobbet på den nordiska marknaden, enligt min mening!

 Petter A. Stordalen överlåter Strawberry Holding AS till barnen, Henrik, Emilie och…

Har du redan Premium? .

Läs vidare med Premium!

Ingår

  • Exklusiva analyser och sammanställningar av data för branchen
  • Unika intervjuer med reseindustrins viktigaste makthavare
  • Artiklar med tips och råd om hur du blir effektiv i ditt arbete
  • Och mycket, mycket mer!

Köp Premium