Annons:

Annons:

FCM bäst på brännboll

First Card Brännboll genomfördes sent i augusti för femtonde året i rad! Rekordantal lag deltog: BCD, BIG Travel, CWT, Egencia, FCM, HRG, Resia och Scanworld.

En underbar sensommarkväll vi fick på idylliska Djurgården med fin avslutning med middag och prisutdelning på Hasselbacken!
Tack vare uppvärmning och en hel del vätskepauser var det många muskler som fick jobba ovanligt hårt. Det var stor explosivitet med snabba ruscher till hejaklackars jubel.

Stort grattis till de mycket glada vinnarna FCM Travel Solution som tog hem första priset efter en hård kamp -endast en enhandslyra skilde mot de regerande mästarna Egencia. Ticket Biz (numera BCD) dominerade under åtta av åren följt av Egencia som vunnit mästartiteln under fyra år.

Några av övriga utmärkelserna:
Bästa Outfit: HRG
Bästa hejarklack: BIG Travel
Årets hjälte: Lasse Meijer, BCD
Trognaste lag: CWT som har varit med i alla 15 år

First Card Brännboll arrangeras av Scandic, Lufthansa, SJ, Flygtaxi, Hertz och First Card

3 kommentarer

  1. Mats: Lars är årets hjälte varje år! Årets mest förutsägbara händelse- Lars sträcker sig under First Card Brännbollen. Svara
  2. Aksel: Sant, men detta år hade han även kryddat med att avbryta sin semester för att ställa upp för sitt lag. Svara
    • Anonym: Det var inte illa! Då är priset givet. Helt rätt val av juryn. Men till nästa år ser jag dock helst att tävlingsledningen går in och förbjuder Lars att medverka med hänvisning till den stora skaderisken. Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

3 KOMMENTARER ÖPPNA
Affärsresesäljare Göteborg och Stockholm
Sista ansökningsdag:
9 oktober 2019
HJÄLP!
Sista ansökningsdag:
16 oktober 2019
Escape Travel söker digital marknadsförare
Sista ansökningsdag:
23 september 2019