Annons:

Ny VD utsedd för Birka Cruises

Tomas Karlsson har utsetts till ny VD för Birka Cruises AB.

Tomas Karlsson har jobbat inom branschen sedan mitten av 90-talet i en rad olika roller. Sedan 2009 har han varit en framgångsrik VD för Eckerö Linjen AB, som är ett systerbolag till Birka Cruises AB. Tomas kommer under en övergångstid att jobba parallellt med avgående VD Satu Andersson.

–  Vi är mycket glada över att kunna konstatera att Tomas tackat ja till att bli ny ledare och VD för Birka Cruises AB. Det fina arbete och resultat som Tomas levererat under sina år inom Eckerö Linjen AB gör att det här känns som en bra lösning. Tomas tillträder VD rollen i början av året, säger Eckerös koncernchef Björn Blomqvist.

–  Jag ser mycket framemot mitt nya uppdrag som VD för Birka Cruises AB. Birka Cruises har idag ett mycket starkt varumärke på marknaden med en fantastisk produkt som jag med största respekt och ödmjukhet vill ta mig an och fortsätta utveckla tillsammans med personalen ombord och på kontoret. Det känns även bra att få tid att sätta mig in i rollen och företaget tillsammans med Satu, säger Tomas Karlsson

Kommentarer är stängda.

Flygansvarig på MSC Cruises
Sista ansökningsdag:
17 oktober 2022
Västindienspecialisten söker en travel consultant
Sista ansökningsdag:
22 oktober 2022
Stromma söker Coordinator till Business Support
Sista ansökningsdag:
11 oktober 2022