Annons:

Annons:

Nyrenoverat fartyg tillbaka på Östersjön

Nu är uppgraderingsarbetet klart och nöjeskryssaren Viking Cinderella seglar åter på Östersjön.

Igår torsdag återvände nöjeskryssaren Viking Cinderella till Östersjön efter ett ett 18 dagar långt uppgraderingsarbete vid varvet i Landskrona.

Fartyget har nu en helt ny taxfreebutik som är över 1 000 kvadratmeter stor samt ett nytt kafé som går under namnet Melody Coffee Bar Lounge. Dessutom har sviterna och lyxhytterna fått ny design och interiör och antalet populära Comforthytter utökats till drygt 100 stycken.

– Det är riktigt roligt att kunna inleda kryssningsåret 2017 med att presentera flera fina nyheter på Cinderella. Taxfreebutiken är nu helt omgjord från golv till tak och dessutom 25 procent större till ytan än tidigare. Därtill storsatsar vi på en total omgörning av sviterna och ännu fler och snyggare hytter i Lyx- och Comfortkategorierna. Totalt har Cinderella uppgraderats för ett värde av cirka 35 miljoner kronor, säger Tapani Kauhanen, vd och marknadsdirektör Viking Line Skandinavien.

En kommentar

  1. Krister: Tyvärr är samma fylleslag vanligt ombord. Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019