Annons:

Annons:

Stena Line fortsätter trafikera Danmarkslinjerna

Regeringen meddelade vid en presskonferens under måndagen 21 december att Sverige inför ett inreseförbud från Danmark mellan 21 december 2020 och 21 januari 2021. Färjerederiet Stena Line meddelar nu att de fortsätter att trafikera de två Danmarkslinjerna mellan Göteborg-Fredrikshamn och Halmstad-Grenå i linje med gällande restriktioner och fokus på godstrafik och begränsad passagerartrafik, enligt ett pressmeddelande.

”Vi tar denna situationen på mycket stort allvar och följer självklart både de danska och de svenska myndigheternas restriktioner gällande passagerartrafiken. Vi fortsätter att säkerställa den viktiga godstrafiken, precis som vi gjort under hela pandemin, men erbjuder även möjligheten att resa för de som uppfyller myndigheternas krav. Vi fortsätter också med de extra säkerhetsåtgärder ombord som vi infört i kölvattnet av COVID-19, säger Elisabeth Lönne, ansvarig för Stena Lines Danmarkslinjer i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.