Annons:

Annons:

Tallink Silja – första rederiet att MSC-certifieras

Tallinks och Silja Lines har som första rederi i världen certifierats enligt MSC:s spårbarhetsstandard. Det framgår av ett pressmeddelande.

Certifieringen innebär att restaurangerna ombord på rederiets kryssningsfartyg bara använder hållbart fångad fisk och skaldjur, något som ligger helt i linje med Tallink Siljas arbete för hållbar utveckling.

De fartyg som är MSC-certifierade är Silja Serenade, Silja Symphony, Baltic Princess, Galaxy och Silja Europa. Miljömärkningen omfattar inledningsvis räk- och sillprodukterna.

– Tallink Siljas mål är att följa principerna för hållbar utveckling och uppmuntra kunderna att välja fisk från hållbara bestånd. MSC är världens mest erkända miljöcertifiering för välskött och uthålligt fiske, och spårbarhetscertifiering på våra fartyg är ett naturligt steg i vårt hållbarhetsarbete, säger kommunikationschef Marika Nöjd på Tallink Silja Oy.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
HRG Nordic söker BUSINESS TRAVEL CONSULTANT
Sista ansökningsdag:
21 juni 2018
Kon-Tiki Resor söker DELTIDSANSTÄLLD
Sista ansökningsdag:
27 juni 2018
Kundservicechef till Birka Cruises
Sista ansökningsdag:
15 juli 2018
Thabela Travel söker VD till huvudkontoret i Täby
Sista ansökningsdag:
22 juni 2018
Go Cruising söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
29 juni 2018