Annons:

“Vi vill dubbla antalet resenärer mellan Stockholm och Helsingfors”

Från och med den 8 mars blir det återigen möjligt att resa varje dag med Viking Line mellan Stockholm och Helsingfors. Då sätter rederiet in Viking Cinderella som parhäst till fartyget Gabriella, vilket ger fördubblad kapacitet på linjen jämfört med tidigare, enligt ett pressmeddelande.

–Det finns en stor efterfrågan på dagliga avgångar mellan Stockholm och Helsingfors, vilket vi är glada att kunna möta genom Cinderellas nypremiär på linjen. Målsättningen är att ta emot dubbelt så många resenärer på linjen jämfört med tidigare, säger Kenneth Gustavsson, kommersiell direktör Viking Line Skandinavien.

6 kommentarer

  1. Roland: idag, 28 februari, åkte jag förbi Viking-terminalen. Både Cinderella och Gabriella låg inne.
  2. Kristoffer Nordenlöw: Besviken kom hem igår efter kryssningen efter kryssningen till Åbo .. Bokat lyx buffe spa mm. Spat var stängt buffe var för mig en gåta då jag är vegetarian näst intill noll utbud.. Men kanske det sämre fanns inte en frukt att tillgå antingen på buffe eller frukost.. Och dag 2 tänkte vi äta i annan del men personal på stod sig kunna svenska men klarade inte av enkel beskrivning.. Skulle då köpa buffe och det skulle efter 15 minuter räknande kosta mig 1350 sek Så ingen mat inget spa och personal som bara pratar finska och utbud stort sätt noll. Och en taxfree som ligger mellan 15 och 30 % Dyrare en i land .. Jag reser 300 dagar om året och äter ute .. Detta är så oseriöst uppbyggt och saknar så många delar att barn familjerna hade med sig egen mat och dryck.. Och kan du inte finska så håll dig undan och för guds skull låt dom inte räkna för då blir du stående .. Så totalt misslyckat om ni frågar oss i eftermiddag mvh Kristoffer Nordenlöw
  3. Kristoffer Nordenlöw: Absolut under kritik köpt lyx buffe spa med allt vad som var möjligt att tillgå... Bedrövligt inte en endaste frukt att tillgå antingen på middag eller frukost personal som totalt saknar kundbemötande och utgår från man pratar finska.. och efter flera försök endå svarar att dom förstår men har noll koll .. Men värsta är när vi dag 2 kommer och väljer buffe igen skall betala full pris med tillägg på nästan 34 euro som på köpet tog en evighet för personalen att räkna ut totalt oacceptabelt bemötande och okunnig personal detta är bara en liten del då även spat stängdes ner så inget spa ingen mat och otroligt dåligt bemötande.. Jag reser hela Europa äter sover på resande fot 300 dagar om året och detta kan varit det sämsta utbudet för någon som föredrar vegetarisk och frukt och spa som inte fungerar som är den stora delen gör att jag anser detta är ej värt resa med familjen eller som affärsman..
  4. Kjell: Cinderella går fortfarande till Mariehamn
  5. Niclas: Nej tack. Buffe'n har krympt till ungefär samma storlek som en lunchrestaurang men över tre gånger så dyr. A'la carten är då ett alternativ. Ej familjevänliga priser dock på någon av dessa. Taxfree priser som överstiger ICA's / Coop's priser på godis. Smink och parfym då? Samma sak där. Att rea ut en produkt i taxfreen och hävda att visst har vi lägre priser är ju inte bara bedrägligt utan ett självbedrägeri. Alkoholen är ju något lägre men inte skiljer det särskilt mycket i pris. Att jag sen inte kan handla alkohol på ditresan utan enbart hemresan är ju rent löjeväckande. Vi åker ju båt för att festa och ha kul. Att sitta i hytten och festa lite innan vi gick till baren / dansgolvet var ju det som gjorde resan så att säga. Störde vi folk? Det fanns kanske en liten risk att några blev störda men resan var ju festen. Det förstod de flesta. Gnällspikar finns det ju alltid.
  6. Sami: Priserna har spårat ur totalt och därför drar sig många för att åka med fartygen hos de stora rederierna. Det är inte längre lockande när maten ombord kostar typ som ett normalt restaurangbesök i Stockholm. Priset på serverade alkoholhaltiga drycker ombord är inte heller något som lockar. Sen har vi det som i alla tider var det som gav resan/kryssningen en extra knorr. Taxfree-shopen! Inte heller den är speciellt billig längre, det mesta går att köpa billigare i näthandeln. Då är dessutom frakten hem till din dörr inkluderad i jämförelsen. Fick en chock över godispriserna senast. Kom undan med halva priset om jag beställde godiset till släkten över nätet istället. 😂🤷🏼‍♂️ Många har börjat välja flyget istället om man inte måste ha bilen med sig. Det lär jag med göra nästa resa. Inte värt pengarna längre jämfört med hur snabbt och smidigt flyget är. Känns som rederierna har gått vilse och har glömt att stammisarna som reser mest inte är så sugna på att betala turistpriser på allt.
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024