Annons:

Efter kaoset – Detur ställer in säsongen 2022

Detur har därför beslutat att göra ett omtag av sin verksamhet och kommer därför att göra en omstart med nytt kapital som tillförs företaget samtidigt som en omorganisation genomförs med bland annat införande av förbättrad och utvecklad teknologi för att bättre kunna möta framtidens utmaningar på bästa sätt. Då detta innebär förändringar i organisationen och i organisationens processer, så kommer produktion och den operativa verksamheten att tillfälligt pausas under en period. Återstoden av charter säsongen 2022 kommer ställas in, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Bolaget beklagar de eventuella olägenheter och besvär det kan innebära för de resenärer vars resor nu inte blir av. Det är dock dessvärre nödvändigt för att skapa den organisation som krävs för att i framtiden vara ett starkt och hälsosamt företag.

Vi kommer att dela all information om utvecklingen i processen och den nya arbetsmodellen så snart som möjligt, skriver Ledningen för Detur i ett pressmeddelande.

Hur bolagets kunder ska kompenseras berättar man inte i pressmeddelandet.

En kommentar

  1. Erik: Ingen resenär kommer se röken av varken pengar eller kompensation från Detur. Det är ju rätt uppenbart att "ledningen" stuckit med vad som nu fanns kvar av pengarna. Eftersom de inte formellt gått i konkurs heller, så är det ju inte helt säkert att resegarantin kan tillämpas.