Annons:

Heathrow Express kan bokas i Amadeus

Amadeus satsar på att integrera tågresor i bokningssystemet.

Resebyråer som är anslutna till Amadeus kan nu boka Heathrow Express-biljetter. Heathrow Express är först ut i en satsning av Amadeus att göra det möjligt att boka flyg- och tågresor samtidigt.
Heathrow Express transporterar i snitt 16 000 resenärer varje dag mellan Heathrow och London. Det nyligen tecknade avtalet med Amadeus innebär att Heathrow Express blir den första flyg-tåg-förbindelsen som kan bokas i Amadeus system av resebyråer över hela världen.
Resenärer som ska resa med Heathrow Express behöver därmed inte längre köpa eller hämta ut sin biljett på stationen. Bokningssystemet skapar, baserat på standardiserad teknik för e-biljetter, en tågbiljett i pdf-format som är giltig som färdbevis.
– Med detta avtal kan resebyråerna göra bokningarna på Heathrow Express snabbare och mer effektivt. Det är ett stort steg framåt i vår strategi att kunna erbjuda det mest kompletta utbudet av flyg- och tågresor och säkra att resenärerna får en så bekväm och enkel resa som möjligt. Nu väntar vi på att fler aktörer ska följa efter, säger Janchrister Egnefors, vd för Amadeus Scandinavia.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024