Annons:

Idag byter Resia namn till Reed & Mackay 

Idag händer det. Resebyråräven Resia byter namn till Reed & Mackay. Det globala rese- och eventföretaget Reed & Mackay har nu slutfört omprofileringen av Sverigebaserade Resia, enligt ett pressmeddelande.

Reed & Mackay i Sverige (tidigare Resia) kommer att fokusera på att kombinera den djupt rotade lokala kunskapen och relationerna hos sina team på plats, med den höga servicen, globala fotavtrycket och kundcentrerade tekniken som Reed & Mackay är känt för, för att leverera ytterligare värde till sin svenska kundbas. 

Med ett fortsatt fokus på företagsresor, event management och kongresser är den serviceinriktade rese- och eventverksamheten redo att leverera enastående service på marknaden, inte bara för lokala företag, utan även för företag med huvudkontor i Sverige och en multinationell närvaro. Man skippar alltså allt fokus på fritidsresor. 

Julie Oliver, VD Europa, Reed & Mackay

Julie Oliver, VD Europa, Reed & Mackay, säger i ett pressmeddelande: 

– Det har varit ett privilegium att lära känna det fantastiska teamet i Sverige under de senaste sex månaderna, och jag är glad att vi under Reed & Mackays varumärke kan leverera ännu större värde till våra kunder i Sverige och erbjuda spännande karriärmöjligheter till våra medarbetare. Omprofileringen av Resia är en viktig milstolpe när vi bygger upp ett kompetenscenter för möten och evenemang i Europa, och utökar Reed & Mackays närvaro för att leverera en serviceinriktad lösning, understödd av marknadens bästa teknik på de marknader som är viktigast för våra kunder.

RESIA CEO Eva Moen Adolfsson.

Eva Moen, Managing Director, Nordics, Reed & Mackay, säger i ett pressmeddelande: 

– Idag firar vi allt vi åstadkommit under Resia-namnet, och vi ser fram emot en otroligt spännande resa framöver som Reed & Mackay. Vi har många tjänsteförbättringar på gång inom kort och produktutvecklingar som kommer att lanseras i början av 2024 – håll utkik!” 

Reed & Mackay levererar serviceinriktade affärsresor, medarbetarfokuserad teknik och prisbelönta evenemangslösningar över hela världen. Som en del av Navan Group tror vi på enkla resor och på programvara som är utformad för de människor som använder den. Reed & Mackay kombinerar inspirerad service med toppmodern teknik för att skapa en nivå av rese- och evenemangshantering som ingen annan och med en prestigefylld kundbas inom finans, juridik, försäkring, marin och energi och media sektorer.

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna