Annons:

Annons:

Liberty International i Stockholm växer

Liberty International i Stockholm växer. Berätta?

Det är egentligen inte bara i Stockholm som Liberty International växer utan i hela Norden. Liberty har valt att flytta sitt nordiska huvudkontor från Köpenhamn till Stockholm. Och dessutom öppna lokala kontor i Stockholm, Helsingfors, Rovaniemi, Oslo, Köpenhamn och Reykjavik. Syftet är att förbättra närvaron i varje land och erbjuda våra kunder från hela världen en lokal kunskap som kvalitetssäkrar våra tjänster. Som DMC erbjuder Liberty Nordic landarrangemang för MICE- och leisure grupper, samt high-end FITs.

Vad innebär detta för dig, Gérald Amoudruz vd för Liberty International i Stockholm

När jag mognade med min affärsplan har jag alltid haft två mål:

1. Representera min hemregion Annecy Mountains och 2. Representera Sverige som har gett mig så mycket och som jag älskar som destination. Nu blev det inte bara Sverige utan som sdagt hela Norden och därför har vi hittat partners i varje land som är proffs på sin destination. Jag sitter i mitten och ansvarar för kontakten med kunderna medan våra partner i varje land bygger ihop våra offerter. 

Vid sidan av World of Destinations portfolio som är outgoing blir Liberty Nordic en perfekt incoming komplement som ger oss möjlighet att stå och växa på två ben.

Hur mår reseindustrin i corona-tider. Finns det tecken på en vändning?

Ja… Jag tror nog inte att jag kan bidra med så mycket nytt om hur vår industri mår just nu, men faktumet är att även om Liberty Nordic lanseras idag så har vi redan jobbat på åtta projekt sedan januari, för grupper som vill komma till Norden från september i år och hela vägen till våren 2023. Vi får vara inställda på att 2021 kommer att vara ett till fattigt år men nu finns det i alla fall ljus i tunneln!

Fakta om Liberty International

  • Med sitt huvudkontor i Salzburg, Österrike, Liberty International grundades 1991 och är fortfarande privatägd. Liberty erbjuder DMC-tjänster i mer än 90 länder världen över. Verkställande direktörerna i varje land är partner och bidrar till en av Libertys främsta styrkor, finansiell stabilitet.

6 kommentarer

  1. Johan Magnus Eriksson, Aeroflot Russian Airlines (the world’s youngest aircraft fleet): Fantastiskt goda nyheter, helt rätt strategi, BÅDE incoming och outgoing, något också PATA SWEDEN förstått och jobbar mer mot. Grattis Gerald, grattis Liberty International. Vi får satsa på EDUCs, varför inte Seychellerna, Maldiverna eller Petropavlovsk-Kamtjatka, har ni ej ännu ett kontor där, fixar ni säkert ett kontor 😊✈️ Svara
  2. Sunray Travels / Sarath Wattegedara: Stort grattis, Gerald! Svara
  3. Roger: Grattis Gerald! Svara
  4. Susanne/Tranås Resebyrå: Kul! Grattis! Svara
  5. Tommy Ebbeståhl: Härligt Gerald, skönt med lite positiv anda mitt i eländet :) Svara
  6. Gunnar: Grattis Direktören! Svara

KOMMENTARER

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

6 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.