Annons:

Annons:

Lingmerths öppnar i Motala

Resebyråkedjan Lingmerths Resebyrå fortsätter att växa och etablerar sig på ytterligare en ort i Östergötland. I slutet av mars 2020 öppnar man i centrala lokaler i Motala och medarbetare har redan rekryterats från både Resia och Big Travel, enligt ett pressmeddelande.

Lingmerths är sedan ett antal år inne i en expansiv fas där den organiska tillväxten varit över 200 Mkr de sista åren. Strategin är att erbjuda kunderna stark lokal förankring tillsammans med resebranschens modernaste digitala verktyg.

Peter Eklund, vd på Lingmerths Resebyrå, berättar mer kring etableringen:

-Vårt upplägg i Motala blir lite som att ta det bästa av tre världar. Vi blir starka på affärsresor, privatresor och grupper med lokalt förankrade duktiga medarbetare. Vi har sedan tidigare en framgångsrik närvaro i Linköping och ser en stor potential i att få ta nästa steg i Östergötland genom att etablera oss i Motala. Vi ser fram emot att få möta både nya och befintliga kunder.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.