Annons:

Annons:

Många bokar utlandsresa – och har massvis av frågor

Trots att pandemin fortfarande pågår är det högtryck hos reseförsäljare i Skellefteå. ”Hela hösten har vi haft fullt upp och egentligen mer än vi mäktar med”, säger Linda Lundvall som jobbar med att sälja resor i Skellefteå.

Men det märks också en oro hos resenärerna: ”Vi får hela tiden frågor om vilka krav som finns på testning, vaccinering och munskydd”.

3 kommentarer

  1. Malin: Om resenärerna har en massa frågor där man enkelt själv kan leta reda på svaret, så bevisar det bara att de är opålästa och okunniga. Därmed borde de också stanna hemma. Svara
  2. Veteranen: Nja Malin, lite snabb var du där. Info online från länder, flyg o hotell är ofta svårbegripligt och motstridande. Tur att skickliga resebyråer o arrangörer finns! Inte läge att tacka nej till en enda kund i dessa tider. Svara
  3. Fotbollsdomaren@gmail.com fotbollsdomaren@gmail.com: Ja Svara

KOMMENTARER

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

3 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.