Annons:

Researrangören byKettil får ny delägare och satsar på lyxresor

Göteborgsbaserade arrangören för livsstilsresor byKettil ser en lucka på marknaden för de privatresenärer som vill ha reserådgivning i världsklass enligt ett pressmeddelande. – Att starta en ny verksamhet med fokus på exklusiva privatresor mitt i en pandemi kan ses som vågat, säger Marlene Kettil, VD och grundare av byKettil.

Marlene har lång erfarenhet i branschen. Under andra halvåret av 2020, när resandet nästan stod still, var det därför enligt henne det perfekta läget för att smyga i gång verksamheten. Hon förstod på kunder och leverantörer att det fanns en lucka att fylla och tydliga tendenser på ett ökat behov av reseexpertis. Nu tar bolaget nästa steg på sin resa.

Affärs- och gruppresebyrån AKI Travel, med säte i Borås, blir delägare i byKettil.

– Vi får ofta frågor om privatreseservice från affärskunder och ressugna resenärer i olika nätverk. Nu kan vi äntligen ge dem rätt service och samtidigt stärka våra relationer och sätta mer fokus på att renodla vår kärnverksamhet, säger Magnus Järrenfors på AKI Travel i ett pressmeddelande.

byKettil får därmed möjlighet att också erbjuda dessa kunder assistans och service för sina privatresor. Ett strategiskt partnerskap som möjliggör för byKettil att ta nästa steg som researrangör. Tillsammans stärker de båda bolagen varandra med kunskap, kunder, system och reselogistik.

Paradisöar i Indiska Oceanen och Västindien, Safariäventyr i Afrika, skidresor, kombinationsresor i Sydostasien eller Central- och Sydamerika är exempel på resor de erbjuder, berättar Marlene Kettil som tillsammans med Ulrica Hjorth driver byKettil.

– Vi har arbetat i över 25 år med resor och kan tryggt guida våra kunder till att göra medvetna val efter sina drömmar och vi har en vana vid att ta hand om allt som kan uppstå före, under och efter en resa, avslutar Marlene i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.