Annons:

Annons:

Resehuset i Jönköping blir partner till Arrive Agencies

2017 anslöt sig den första byrån till Arrive Agencies som partner och sedan dess har intresset ökat. Nu ansluter sig ännu en byrå som partner, denna gång med kopplingar till ett SM-guld i Hockey, enligt ett pressmeddelande.

År 1995 tog HV71 SM-guld, Stefan Falk var en av dem som var med i laget och han jobbar i dag som VD och ägare av Resehuset i Jönköping AB.

– Jag har haft stor nytta av idrottslivet när jag skulle satsa på den civila karriären. Att nu bli Partner och få vara en del i Arrive Agencies framgång ser vi stort fram emot. Vi kände att Resehuset behöver en organisation som är svensk som kan ta vara på våra intressen när det gäller leverantörsavtal och utveckling, fortsätter Stefan Falk VD Resehuset i Jönköping AB. Detta kräver ett samarbete med en partner som säkerställer att vi har de produkter och tjänster som krävs för att kunna leverera till våra kunder. Arrive Agencies har sedan starten legat i framkant med fokus på detta vilket gjorde partnerskapet till ett naturligt val för oss på Resehuset i Jönköping, avslutar Stefan Falk i ett pressmeddelade.

Partnersamarbetet med Resehuset ser vi med glädje fram emot

– Att Stefan Falk valt att Resehuset i Jönköping blir partner till Arrive Agencies ger oss en rejäl portion av positiv energi inför vår fortsatta resa att bli den ledande partnern för affärsresebyråer i Sverige, säger Annika Hultgren VD Arrive Agencies AB. Vi vill vara förstahandsvalet för de resebyråer som vill hänga med in i framtiden och vi arbetar ständigt med att utveckla och förnya tekniska lösningar som överensstämmer med kundernas önskemål och behov. Utvecklingen går snabbt framåt och man måste därför vara på tå och beredd att anamma ny teknik, vilket är kostsamt för en enskild resebyrå. Arrive Agencies erbjuder allt detta och vi har dessutom en spjutspetskompetens inom alla områden hos våra medarbetare, avslutar Annika Hultgren VD Arrive Agencies AB.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.