Annons:

Resia kongress växer med nyanställningar

Sedan Resia inledde satsningen på kongress för fyra år sedan har omsättningen inom segmentet dubblerats varje år. Nu förstärks teamet ytterligare med tre nya projektledare, enligt ett pressmeddelande.

I slutet av förra året anställdes Ulrica Edström som länge arbetat som projektledare för nationella- och internationella kongresser och events. Även Johanna Thyselius har rekryterats till Resias kongressteam. Johanna Thyselius har över tio års erfarenhet, bland annat som projektledare för Akademikonferens med Uppsala universitet, Sveriges lantbruksuniversitet samt Karolinska Institutet som uppdragsgivare.

I november anställde Resia i Göteborg Tania Börjesson till kongressegmentet. Hon kommer närmast från MCI där hon arbetat med stora internationella kongresser främst inom Göteborgsområdet.

Resias kongressteam har sedan tidigare bestått av Ulla Conti och Petra Ehnwall.

– Vi är nu inne på vårt fjärde år som kongressbyrå, och växer med stormsteg. Det är fantastiskt att vi redan nu har kommit så här långt trots att vi precis har börjat vår resa. Vi är glada över att ha rekryterat flera nya erfarna kollegor med lång kongresserfarenhet, säger Ulla Conti, kongresschef på Resia i ett pressmeddelande.

En kommentar

  1. Jer vej int: Å vad äre som är så roligt , att alla skrattar unisont!