Annons:

Annons:

Spanien välkomnar vaccinerade turister

Från och med i dag välkomnar Spanien alla turister som blivit vaccinerade, även dem som reser från ett land utanför EU, rapporterar El País. För personer som inte fått någon spruta behövs ett PCR-test som är max 72 timmar gammalt eller antikroppstest.

Enligt hälsominister Carolina Darias är landet på gång att ”återta sin position som en global ledare inom turism” och landets restauranger och hotell har sett en uppgång i bokningar de senaste veckorna

– Spanien är ett säkert resmål, säger Darias.

En kommentar

  1. Vera: Det är inte bara Spanien, som välkomnar vaccinerade turister.Men vad hjälper det till att man är vaccinerat,eftersom Sverige hade förförande inte utvecklad coronapas,så man är tvungen göra PCR negativt test endå, precis som dem som inte var vaccinerade. Det är vaccinet att vaccinpass eller coronapass ,eller vad deta ska nu kallas dröjer här i Sverige så länge. Svara

KOMMENTARER

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
Senior Sales Operations Agent to Qatar
Sista ansökningsdag:
1 juli 2021
Visitnorway söker en Branschspecialist
Sista ansökningsdag:
1 juli 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.