Annons:

Annons:

Tranås Resebyrå AB går med i Arrive Agencies

Tranås Resebyrå AB har funnits i 40år och är specialist på tjänsteresor för olika organisationer främst inom biståndssektorn, nu ansluter de sig som partnerbyrå till Sveriges snabbast växande partnernätverk för affärsresebyråer – Arrive Agencies som vill modernisera affärsresebranchen, enligt ett pressmeddelande.

– Att Tranås Resebyrå AB följer med oss in i framtiden känns fantastiskt och är ett bevis på att intresset är stort för de tjänster som vi erbjuder. För att stödja tillväxten inom resebranschen måste man vara snabbare, vassare och effektivare än konkurrenterna berättar Annika Hultgren VD Arrive Agencies i ett pressmeddelande.

Förtroende lägger vikt i partnersamarbetet.

– Vi har ett förtroende för Arrive Agenices VD Annika Hultgren och valde att gå med i Arrive Agencies Partnersamarbete då de erbjuder bra och konkurrenskraftiga lösningar. Dessa två faktorer gjorde valet självklart och kommer att ge oss ännu mer utrymme att utvecklas och göra det vi är bäst på berättar Anders Lindén VD Tranås Resebyrå AB. Att vara en del av ett starkt partnernätverk är i dag nästan en förutsättning för att vara framgångsrik och detta samarbete kommer att ta oss till nästa nivå framförallt inom inköp, jour och online fortsätter Anders Lindén VD Tranås Resebyrå AB.

Arrive Agencies startade sin verksamhet i början av 2017 och fortsätter stärka sin ställning på marknaden.

– Idag samarbetar Arrive Agencies med flera större fristående resebyråer i Sverige med allt från leverantörsavtal och jourtjänster till utveckling av tekniska nytänkande lösningar, ekonomitjänster och IT-support berättar Annika Hultgren VD Arrive Agencies. I en snabbt föränderlig värld, där pris och teknik styr, står affärsresebyråerna inför stora utmaningar. Det har vi tagit fasta på i vår affärsidé och erbjuder våra partners fördelaktiga leverantörsavtal och tekniska lösningar som behövs för att ligga i framkant hos kunderna fortsätter Annika Hultgren.

 

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.