Annons:

Ryska oligarken lämnar TUI:s styrelse omedelbart

Resebolaget TUI:s storägare Alexej Mordashov är en av de som drabbas när EU inför sanktioner mot Rysslands samtliga oligarker. Nu lämnar han styrelsen enligt Realtid.

TUI ägs till 34 procent av den ryska oligarken Alexej Mordashov via det Cypernbaserade företaget Unifirm Limited. Så sent som i förra veckan var han en av de som träffade Rysslands president Vladimir Putin i Kreml, för att ge sitt stöd gentemot sanktionerna mot Ryssland. Nu är han en av de oligarker som drabbas av EU:s sanktioner.

10 kommentarer

  1. Sälj inte TUI resor: Det räcker inte TUI. Han måste lämna sitt ägarskap! Kommer inte sälja en TUI resa innan han har avverkat sina aktier i bolaget! Att TUI är finansierat med ryska regimpengar är inte ok. Mordasjov är dessutom en av Putins närmaste och tungt inne i Gazprom och Nord Stream projektet. Hans nya yachts namn?: NORD….
  2. Campbell: Enkelt att undvika att boka med TUI. Heja Ving!
  3. Lennart Bergström: Verkligen. Inga TUI-resor
  4. Pernilla: Har precis avbokat min resa med TUI. Bokat med Ving istället!
  5. Vivan: Bra att veta detta! Bokar absolut inte TUI!!
  6. Urban: Bättre att avboka alla semesterresor. Oavsett arrangör. Att ligga på en strand medan Ukraina mals ned är inte min grej. Sverige har många alt.
  7. Putin mördar barn: Såg just på TV 4 att Ryska militären skjuter en 18 månader mitt framför föräldrarna. Fy fan TUI!!!! Mån ni ruttna i helvetet. Ni är precis lika jävla fega svin som Putin som är är det fegaste aset i världen just nu…gömma sig i en bunker och skicka soldater som skjuter barn…..????? Nu får väl TUI ändå se till att våga visa lite stake eller är ni bara bara ytterligare en stor samling fega nollor. Hoppas att alla förstår vad ni står för och helt slutar boka via er så att ni får gång konkurs så att det drabbar er riktigt hårt😈 RESE INTE med TUI de stöttar mördare och Putin.
  8. Putin mördar barn: Såg just på TV 4 att Ryska militären skjuter en 18 månader mitt framför föräldrarna. Fy fan TUI!!!! Mån ni ruttna i helvetet. Ni är precis lika jävla fega svin som Putin som är är det fegaste aset i världen just nu…gömma sig i en bunker och skicka soldater som skjuter barn…..????? Nu får väl TUI ändå se till att våga visa lite stake eller är ni bara bara ytterligare en stor samling fega nollor. Hoppas att alla förstår vad ni står för och helt slutar boka via er så att ni får gång konkurs så att det drabbar er riktigt hårt. RESE INTE med TUI de stöttar mördare och Putin.
  9. Putin mördar barn: Såg just på TV 4 att Ryska militären skjuter en 18 månader mitt framför föräldrarna. RESE INTE med TUI de stöttar mördare och Putin.
  10. Putin psykopat: Såg just på TV 4 att Ryska militären skjuter en 18 månader mitt framför föräldrarna. RESE INTE med TUI de stöttar mördare och Putin.
Är du vår nya stjärna? Snart öppnar Scandic Södra Kajen
Sista ansökningsdag:
27 februari 2024
komoot is searching for a Partnerships & Sales Manager
Sista ansökningsdag:
29 februari 2024
VD till RK Travel Group
Sista ansökningsdag:
3 mars 2024