Annons:

Annons:

Premium

Upptäck och undvik bedrägerier när du bokar sommarresan

Pandemin har lett till att fler människor än någonsin är aktiva på internet och handlar varor och tjänster online. En baksida av den ökade onlinehandeln är att bedragare nu kan rikta sig till potentiella offer på en skala vi inte tidigare sett. I samband med att restriktionerna lättar i stora delar av världen och många bokar resor semesterutomlands är det viktigt att hålla koll på hur du kan upptäcka och undvika semester-bedrägerierna. - “I juni månad såg vi en uppgång i spendering på resor med 105% jämfört med juni 2020. Vi ser också en ökning av antalet online-köp med 30% jämfört med förra året”, säger Linnéa Tunhage, Nordisk PR chef på Revolut. (Datan kommer från Revoluts 200 000 svenska användare under perioden 1-30 juni 2021 jämfört med 1-30 juni 2020)

Cybersäkerhet är i största fokus hos Revolut som erbjuder digitala finansiella tjänster till hela 15 miljoner användare världen över. Bolagets team för bedrägeri- och riskhantering arbetar för att upptäcka och förebygga bedrägerier dagligen. Revolut arbetar för att öka medvetenheten om…

Har du redan Premium? .

Läs vidare med Premium

Ingår

  • Exklusiva analyser och sammanställningar av data för branchen
  • Unika intervjuer med reseindustrins viktigaste makthavare
  • Artiklar med tips och råd om hur du blir effektiv i ditt arbete
  • Och mycket, mycket mer!

Köp Premium

STRICCT TRAVEL expanderar!
Sista ansökningsdag:
8 oktober 2021
På nytt jobb

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.