Annons:

Annons:

Här är SAS 17 nya direktlinjer

SAS fortsätter att stärka sitt erbjudande och öppnar från Skandinavien under sommaren 2019 17 nya direktlinjer och 6 helt nya destinationer – Catania, Florens, Marseille, Cornwall Newquay, Szczecin och Antalya. Biljettsläpp sker den 9 oktober, enligt ett pressmeddelande.

Efterfrågan på sommarresor ökar. Till sommaren 2019 erbjuder därför SAS ett antal nya direktlinjer och destinationer samt ökar turtätheten till några av de mest populära resmålen. Från Arlanda är det Catania på Sicilien, Marseille, Neapel och Reykjavik som är nyheterna medan Landvetter får en direktlinje till Faro i Portugal.

– Intresset för resande fortsätter att öka och jag är glad att vi nästa sommar kan erbjuda en rad nya destinationer och att vi nu ökar närvaron på några av skandinavernas mest populära destinationer. Vi vill att fler ska resa med oss och upptäcka världen, men till ett mindre klimatavtryck. Därför arbetar SAS med att skapa ett hållbart resande, i form av olika satsningar som biobränsle, nya flyg med lägre bränsleförbrukning och utsläpp och exempelvis genom att minska matsvinnet och plast ombord, säger Rickard Gustafson, vd, SAS.

En spännande sommarnyhet från Köpenhamn är Cornwall Newquay från Köpenhamn. Även Polen fortsätter att locka resenärer från Skandinavien och SAS startar en direktlinje till Szczecin från Köpenhamn.

SAS sommarnyheter – nya destinationer och direktlinjer:
SAS sommarnyheter 2019 Sverige
Från Stockholm: Marseille, Catania, Neapel, Reykjavik. Från Göteborg: Faro

SAS sommarnyheter 2019 Norge
Från Oslo: Faro och Antalya Från Bergen: Nice, Alanya Från Stavanger: Alanya

SAS sommarnyheter 2019 Danmark
Från Köpenhamn: Szczecin, Florens, Marseille, Catania, Cornwall Newquay. Från Århus: Rom, Faro

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Flight Operations Manager till Maxli Travel Group
Sista ansökningsdag:
25 oktober 2018
Account Manager och Projektledare till Ski Unlimited
Sista ansökningsdag:
9 november 2018
Birka söker kommunikatör
Sista ansökningsdag:
2 november 2018
Sheraton söker Marketing Specialist
Sista ansökningsdag:
9 november 2018
MSC Cruises söker Flight Reservation Agent
Sista ansökningsdag:
2 november 2018