Annons:

Mat och dryck saknas på SAS flygplan – ersätter med matkuponger

På flera av tisdagens SAS-flygningar saknas både mat och dryck. Personalbrist hos catering-leverantören har gjort att berörda passagerare blivit ersätta med matkuponger. ”Vi förväntar oss att det ska vara som vanligt imorgon”, säger SAS presschef Anna Sandell.

Passagerare på ett stort antal SAS flygningar från Arlanda har varken kunnat beställa mat eller dryck ombord under tisdagen. Skälet är personalbrist hos catering-levarantören. 

”Vi har inte kunnat lasta på någon catering idag och det beror på sjukdomsfall hos transportören, säger SAS presschef Anna Sandell. 

Hur många flygningar det berör vet hon inte på rak arm, men det gäller de kortare linjerna inrikes och inom Europa. De berörda passagerarna har blivit informerade via sms.

”Som det ser ut just nu ska det vara tillbaka som vanligt igen imorgon. Men vi väntar på fortsatt besked. Alla passagerarna ska ha fått en voucher så att de kan köpa med sig mat ombord”, säger Anna Sandell. 

En kommentar

  1. Jer vej int: Så gåre. Betala usla löner som bara papperslösa godtar att åta. Nu försvinner de papperslösa och ett manfall på produktionspersonal uppstår. Mycket enkelt att bota. Höj lönen med 10K/månad för produktionspersonal.
komoot is searching for a Partnerships & Sales Manager
Sista ansökningsdag:
29 februari 2024
VD till RK Travel Group
Sista ansökningsdag:
3 mars 2024