Annons:

Annons:

SAS-chef i methhärva greps med crackpipa vid razzia

Flera personer som misstänks i en stor amfetaminhärva i Sverige har höga positioner på myndigheter och företag, rapporterar TV4 Nyheterna. En av dem är en person som har chefstjänst och säkerhetsklassning på SAS. Han greps under en razzia på SAS huvudkontor i Solna i november och hade då en crackpipa på sig och var narkotikapåverkad.

SAS uppger för kanalen att mannen fått sparken efter händelsen.

Flygsäkerhetsexperten Hans Kjäll kallar händelsen för anmärkningsvärd och mycket allvarlig eftersom det handlar om en arbetsplats där man har högt ansvar för luftfarten.

SAS dementerar att det handlar om en chef och uppger att flera av de uppgifter som TV4 rapporterar om är felaktiga.

– Det handlar om en medarbetare och inte någon chef med något personalansvar. Han har tidigare haft tillgång till de kommersiella avdelningarna på Arlanda, säger Karin Nyman, kommunikationsdirektör på SAS.

Personen misstänks nu för narkotikabrott.

7 kommentarer

  1. Jervejint: Glad att jag lämnade crackföretaget SAS efter 28 års träl åt dem.... Avsked enkom för innehav av en crackpipa........Ja jisse...
  2. Per: Har man en crackpipa på sig och är narkotikapåverkad, hur kan man då bara vara misstänkt? Men om nu så är fallet, inte konstigt att det här patetiska landet faller.
  3. Tur-Ture: Per: Man är misstänkt till dess man är dömd, vi har faktiskt rättssäkerhet i det här landet!
  4. Jesus: Man ska inte behöva vinna det juridiska fallet för att kunna sparka någon när de har, bevisligen, varit narkotika påverkade på arbetet.
  5. Gustav: Jag lämnar deras senast reklam film här https://www.youtube.com/watch?v=ShfsBPrNcTI Där de förnekar att Skandinavien har en kultur.
  6. Dr. Eagled-Caged Bearstrom: SAS är ett multikulturellt företag med tentaklerna i många fler branscher än enbart resande: droghandel, organskördning, människosmuggling, pedofili och mord. Det är ingen slump att så många judar och negrer reser med SAS.
  7. SAS-resenären: Dessa nyheter om droger inom SAS är inga nyheter för oss som reser mycket. Jag slutade resa med SAS efter en incident då dörren till cockpit öppnades mitt under flyg, av misstag förmodar jag, och jag kunde se båda piloterna sitta halvt avtuppade och röka crack med en stor träsnidad pipa. Den ena piloten, en stor bantuneger, en riktigt djupblå en, skrek något obegripligt åt mig innan han argt slog igen dörren. Jag hann se den andre piloten. Hen hade kipa och hela ansiktet var olivgult och med en typiskt penisformad näsa - så jag sluter mig till att det var en riktigt hel-jude. Det såg riktigt sjukt och äckligt ut. Äcklas av sådana människor faktiskt.