Annons:

Annons:

Rickard Gustafson, portratt

SAS lanserar ytterligare en direktlinje till USA

I går lanserade SAS sin nionde direktlinje från Skandinavien till USA: Köpenhamn–Boston.

SAS satsar stort på trafiken mellan Skandinavien och USA. Bolaget trafikerar redan Skandinavien – New York, Washington, Chicago och San Francisco och lanserade nyligen en direktlinje mellan Stockholm och Los Angeles. I september i år kommer SAS att börja flyga Oslo/Köpenhamn–Miami. Och i går, den 30 mars, lanserade SAS sin nionde direktlinje till USA från Skandinavien: Köpenhamn–Boston.

– Köpenhamn-Boston är vår nionde flyglinje och när linjerna från Köpenhamn och Oslo till Miami öppnar i september når vi upp till 11 USA-linjer. Vi fokuserar på att göra livet enklare för frekventa resenärer, där vi ser en växande efterfrågan på direkta och flexibla resealternativ till USA, säger SAS koncernchef Rickard Gustafson i ett pressmeddelande.

Avgångar kommer att ske dagligen året runt. Linjen kommer inledningsvis att trafikeras av en Boeing 737-800 med 92 säten, därefter en Boeing 737-700 med 86 säten.

 

2 kommentarer

  1. Sammy Timberg: Stockholm-Miami??
    Svara
    • travel_admin: Tack för påpekandet Sammy. Korrekt ska vara Oslo/Köpenhamn–Miami. Det är ändrat nu. Daniel Hirsch, Travel News
      Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

2 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Inside Sales Representative
Sista ansökningsdag:
4 oktober 2018
Service and Sales consultant
Sista ansökningsdag:
14 oktober 2018
Avdelningschef reseproduktion
Sista ansökningsdag:
24 september 2018
Team Manager till Customer Service i Sverige
Sista ansökningsdag:
10 oktober 2018
Gruppsäljare till Inca Tours
Sista ansökningsdag:
19 september 2018