Annons:

Karin Lundman ny distriktsdirektör för Scandic region norr

Karin Lundman, tidigare hotelldirektör för Scandic CH och Scandic Gävle Väst, utnämns till distriktsdirektör för Scandic region norr med sammanlagt 14 hotell. Karin har lång erfarenhet inom både besöksliv och affärsverksamhet som hon nu tar med sig i sin nya roll, enligt ett pressmeddelande

Karin Lundman har varit hotelldirektör för de båda Scandichotellen i Gävle sedan 2013 och tar nu över hotellen för region norr med hotell från Gävle till Kiruna. Innan rollen som hotelldirektör var Karin Global Operations Manager på Sandvik IT Services. Karin har haft ett stort engagemang i företagande och entreprenörskap i Gävle och har länge drivit frågan för ett företagsvänligt klimat i regionen.

– Jag ska tillsammans med mina kollegor fortsätta utveckla verksamheten i norra Sverige och arbeta för att ge dem de bästa förutsättningarna. Det finns fantastiska möjligheter att växa på Scandic jag hoppas att jag kan bidra med inspiration i det. Det här är en riktigt intressant region med mer potential än vad vi än hunnit se och vi kan bidra med företagsamhet, arbetsmöjligheter och en växande besöksnäring, säger Karin Lundman, distriktsdirektör region norr Scandic Sverige.

I region norr finns 14 hotell från Gävle till Kiruna. De olika regionerna i norr har visat på en ökande besöksnäring de senaste åren och senast i förra veckan medverkade Niclas Jonsson, hotelldirektör för Scandic i Luleå, i TV 4:s ekonominyheter om att näringens företagande skapar jobb och tillväxt. Besöksnäringen har ökat med 14 procent sedan förra året i Norrbotten. Även besöksnäringen i Västerbotten spås öka de kommande åren. Den rådande trenden kring hemester och ett mer klimatsmart resande bidrar inte minst.

– Karin Lundman är ett utmärkt val för den här positionen. Hon har en särskild drivkraft som kan mäta sig med den ökande besöksnäringen i norra Sverige. Hon drivs av att utveckla medarbetare och finner framgång i att bygga välfungerande team som känner stolthet för sitt arbete och arbetsplats, det känner jag mig väldigt trygg med, säger Peter Jangbratt, Sverigechef Scandic.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024