Annons:

Scandic miljonsponsrar i Svenska Damhockeyligan

Scandic Hotels och Svenska Damhockeyligan har tecknat ett 3-årigt samarbetsavtal där Scandic går in som ny huvudsponsor i SDHL. Scandic Hotels blir därmed SDHL:s andra huvudsponsor, den första är DHL. Båda bolagen har gått in med över en miljon kronor per år. – Klubbarna kommer att direkt kunna märka av en ekonomisk skillnad, säger SDHL:s kommersiella chef Angelica Lindeberg till Sportbladet.

Scandic Hotels går in som huvudsponsor för Svenska Damhockeyligan med start den 1 januari nästa år. Sponsring är en del av Scandics totala marknadskommunikation som samverkar med övrig marknadsföring inom Scandic. Sponsring av idrott är något som ligger Scandic varmt om hjärtat och som Scandic arbetat med intensivt och målinriktat under flera år. Scandic vill hjälpa till att ge idrottare de bästa förutsättningarna för att kunna utveckla sina förmågor och sträva efter att prestera på topp.

– Ishockeyn är en av de idrotter som Scandic arbetat med att stötta under längst tid. Att nu även bli partner till Svenska Damhockeyligan känns verkligen som ett naturligt, viktigt och självklart steg, säger Rickard Forsberg, sponsorchef Scandic i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.