Annons:

Annons:

Scandic tjänar mer pengar än förväntat

Scandic redovisar ett justerat ebitda-resultat på 823 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2019, att ställa mot Infront Datas snittestimat om 751 miljoner kronor.

Tillväxten i revpar (genomsnittlig intäkt per tillgängligt rum) var 5,4 procent från det tredje kvartalet 2018. Revpar var 807 kronor i det tredje kvartalet (766).

Snittestimatet som Nyhetsbyrån Direkt använder i rapporttelegram är baserat på estimat från minst tre analytiker i en sammanställning av Infront Data. Gruppen som bidragit till snittestimatet utgör en del av det totala antalet analytiker som löpande följer bolaget och gör estimat över kvartalsresultat. Snittestimatet bör därför ses som en indikation om var förväntningarna ligger.

En kommentar

  1. Mena: Hur skulle det vara om man visade sin tacksamhet gentemot alla medarbetare som gjort detta möjligt. Men julklappen i år..igen blir väl ett presentkort på fitnessprylar med Scandic logga. Man känner sig så uppskattad på Scandic :D Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
Säljare till Möten och Event
Sista ansökningsdag:
14 februari 2020
Jambo Tours/TEMA söker biljettör
Sista ansökningsdag:
3 februari 2020
Tur & Retur söker erfaren resesäljare
Sista ansökningsdag:
3 februari 2020
Försäljningschef till Europaweekend
Sista ansökningsdag:
26 januari 2020