Annons:

Annons:

SJ lanserar nytt tågluffarkort för sommaren 2021

Ett nytt tågluffarkort från SJ gör det enklare att semestra klimatsmart och upptäcka mer av Sverige i sommar. Tågluffarkortet gäller för obegränsat resande under sju, femton eller trettio dagar och är giltigt under perioden 14 juni – 15 augusti, enligt ett pressmeddelande.

Nu möjliggör SJ för fler att uppleva svenska guldkorn och den 31 maj släpps ett tågluffarkort som kan användas för resor på alla de sträckor inom Sverige där SJ och Tåg i Bergslagen trafikerar. Nytt för i år är att man kan välja tre olika alternativ för sin tågluff: 7, 15 eller 30 dagar.

– Det här kortet har varit efterfrågat hos många resenärer och vi tror att intresset för att tågluffa kommer vara stort under många år framöver. Vi lanserar nu tre prisvärda kort för alla som är sugna på att få sig en rejäl dos av Sverige i sommar, säger Lava Mahmod, ansvarig för tågluffarkortet på SJ i ett pressmeddelande.

Med SJs nya tågluffarkort blir stora delar av Sverige, från Umeå i norr till Malmö i söder, mer tillgängligt för alla. Korten är kraftigt rabatterade jämfört med att köpa enkelbiljetter och studenter och pensionärer reser billigast av alla. Kortet är personligt och gäller för resor i 2 kl på dagtåg samt i 2 kl sittplats på nattågen.

Kommentarer är stängda.

Visitnorway söker en Branschspecialist
Sista ansökningsdag:
1 juli 2021
Senior Sales Operations Agent to Qatar
Sista ansökningsdag:
1 juli 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.