Annons:

Annons:

Anders Örnulf tar över Skistar under tiden styrelsen letar efter en ny permanent vd

Styrelsen i SkiStar har beslutat att utse bolagets ekonomi- och finansdirektör, Anders Örnulf, till tillförordnad vd och koncernchef från och med den 1 december. Nuvarande vd, Mats Årjes, som i maj meddelade att han slutar som vd i SkiStar, lämnar sin befattning den 30 november och utträder samma dag även ur bolagets styrelse. Processen för att rekrytera en ny permanent vd till SkiStar pågår. Så snart denna process är slutförd kommer SkiStar att gå ut med mer information.

Anders Örnulf är sedan början av 2018 CFO i SkiStar. Han är född 1976, utbildad civilekonom och har en bred erfarenhet av ekonomi- och finansfrågor samt från olika chefs- och ledarpositioner.

– Jag är mycket glad över att Anders Örnulf blir SkiStars tillförordnade vd under tiden till dess att vi har en ny permanent vd på plats. Anders har arbetat nära avgående vd Mats Årjes de senaste åren. Han har alltid fokus på affären, god kunskap om SkiStar och gedigen erfarenhet av verksamhetsutveckling på ledningsnivå, säger styrelsens ordförande Eivor Andersson.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Jambo Tours/TEMA söker biljettör
Sista ansökningsdag:
3 februari 2020
Säljare till Möten och Event
Sista ansökningsdag:
14 februari 2020
Tur & Retur söker erfaren resesäljare
Sista ansökningsdag:
3 februari 2020
Försäljningschef till Europaweekend
Sista ansökningsdag:
26 januari 2020