Annons:

SkiStar och systrarna Kallur tar sommarsemestern till nya höjder

Det ökade intresset de senaste åren att vistas i fjällen året runt visar att svemestertrenden är här för att stanna. Som ett led i SkiStars största satsning någonsin på sommarsäsongen inleds därför ett samarbete med systrarna Kallur som ambassadörer. Därmed är SkiStars fjällandslag komplett med sammanlagt sex starka och folkkära idrottsprofiler. Med konceptet Sports & Adventures vill SkiStar främja att fler får möjligheten till en aktiv semester med familj och vänner i den fina skandinaviska fjällmiljön även på sommaren, enligt ett pressmeddelande.

Stefan Sjöstrand

– Redan när grunden till SkiStar lades för 45 år sedan hade Erik och Mats Paulsson siktet inställt på en aktiv semester året om. Vi på SkiStar drar vårt strå till stacken till att främja en bättre folkhälsa varje dag i kombination med naturupplevelser i fjällmiljö. Därför känns det extra bra att systrarna Kallur som verkligen står för en aktiv livsstil och välmående för alla tillsammans med familjen samarbetar med oss kring vår viktiga satsning SkiStar Sports & Adventures, säger Stefan Sjöstrand, vd för SkiStar AB i ett pressmeddelande.

Samarbetet mellan SkiStar och systrarna Kallur handlar bland annat om att få fler att uppmärksamma en aktiv sommarsemester på SkiStars destinationer i Sälen, Åre och Trysil och att genomföra så kallade camper på plats. Jenny och Sanna Kallur har båda framgångsrika friidrottskarriärer bakom sig med flera medaljer både i världsmästerskap och i Sverige. Idag driver de bland annat den populära podden Motionsklubbensom handlar om långsiktigt och roligt motionerande där Jenny och Sanna testar nya motionsformer varje vecka och pratar med experter inom träning och hälsa.

– Att få fler att röra på sig på ett roligt och lustfyllt sätt tillsammans med familj och vänner är något som vi jobbar med varje dag. Träning och välmående går hand i hand och att samtidigt få bo bra, äta bra och aktivera sig tillsammans på semestern är något som ligger oss varmt och hjärtat. Att dessutom få njuta av det i kombination med en fantastisk fjällmiljö vill vi gärna bidra till, säger Jenny och Sanna Kallur i ett pressmeddelande.

En kommentar

  1. Gerschen: Alperna är så mycket bättre på sommaren, skön temperatur, god mat och magnifik natur- välj rätt.
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024