Annons:

Apollo öppnar sitt elfte sporthotell – denna gång i Dubai

Researrangören öppnar sitt elfte sporthotell och befäster därmed sin position som Nordens största arrangör av träningsresor genom Apollo Sports, enligt ett pressmeddelande.

De senaste åren har efterfrågan på träningsresor ökat markant. Försäljningen av Apollos sporthotell fortsätter att nå rekordnivå och flera av dem sticker redan ut i topplistan över höstens och vinterns bästsäljare. För att möta den höga efterfrågan lanserar Apollo nu ytterligare ett sporthotell – och det första i sitt slag i Dubai. 

– Apollo Sports är vårt snabbast växande hotellkoncept och flera av hotellen tillhör också de med högst kundbetyg. Intresset växer för varje år och vi arbetar därför ständigt med att utöka vårt utbud – både när det gäller hotell och specifika träningsresor. Idag erbjuder vi Nordens bredaste träningskalender med evenemang 52 veckor om året. Det är vi stolta över, säger Daniel Giray, sportchef på Apollo i ett pressmeddelande.. 

2 kommentarer

  1. Emil: Helt obegripligt att folk betalar stora pengar för att ”åka bort” och sporta/träna. Springa på löpband, springa ute i naturen, eller träna på andra sätt kan man göra hemma. På semestern ska man koppla av.
    • Travel News: Ja, tänk människor är olika. Visst är det märkligt att alla inte är exakt som en själv. Eller så kanske det är lite bra att vi är olika. Och att denna fantastiska väv med sju miljarder människor på vår jord innehåller allt från människor som springer i skogen till människor som åker till Apollos fina sporthotell och springer på löpband. Och så några få som solar vid Medelhavet utan att tanke på att motionera.