Annons:

Apollo Sports öppnar nytt sporthotell på Gran Canaria

I oktober 2024 slår Apollo Sports upp dörrarna till ytterligare ett sporthotell, Monte Feliz på Gran Canaria, enligt ett pressmeddelande.

“Vi har designat varje detalj för att göra detta till en plats där allas passion för träning och välbefinnande kan blomstra”

Nu utökar Sveriges tredje största researrangör sin portfölj med ytterligare ett sporthotell och lanserar det första Apollo Sports-hotellet på Gran Canaria: Monte Feliz. Beläget på en höjd i Bahia Feliz erbjuds nybyggda sportfaciliteter och toppmodern utrustning.

Hotellet kommer genomgå en renovering och stå klart i oktober 2024. 

Daniel Giray, sportchef på Apollo Sports 

– Monte Feliz blir ett träningsparadis där gäster i alla åldrar och på alla träningsnivåer kan mötas, träna, semestra och utmana sig själva oavsett nivå men med gemensam livsstil. Vi har designat varje detalj för att göra detta till en plats där allas passion för träning och välbefinnande kan blomstra, säger Daniel Giray, sportchef på Apollo Sports i ett pressmeddelande. 

Monte Feliz är utvecklat av Apollo Sports och hotellets faciliteter är byggda för att ta emot motionärer och elitaktiva på alla nivåer. Hotellet erbjuder en variation av ledarledda gruppträningsklasser som funktionell träning, yoga, dans, cardio och mycket mer. Hotellet har nybyggt gym utrustat enligt Svenska Olympiska Kommitténs krav på olympisk träningsstandard och ett utomhusgym anpassat för crossfit-träning.  

Kommentarer är stängda.