Annons:

Peter Eriksson ny chef för STF Boenden

Svenska Turistföreningen, STF, rekryterar Peter Eriksson som chef för STF Boenden. Peter Eriksson tillträder tjänsten den 9 augusti. Det skriver STF i ett pressmeddelande.

Peter Eriksson har gedigen erfarenhet från hotell- och turistnäringen. Närmast kommer han från jobbet som General Manager på Hilton Mississauga Meadowvale, i Kanada och innan dess var han chef för Hilton Slussen i Stockholm.

– Rekryteringsprocessen har varit jättespännande och vi har träffat många härliga människor med väldigt spännande bakgrunder. Det här har inte varit lätt. Men jag sökte en person med en gedigen erfarenhet från besöksnäringen och med ett starkt och tryggt ledarskap. Vi har cirka 250 boenden över hela Sverige och inget är det andra likt. Då gäller det att hitta en person som är ödmjuk för det enskilda boendets affär och som samtidigt kan se till helheten och utveckla STF:s boendeerbjudande för framtiden, säger Maria Ros Hjelm, generalsekreterare/vd på STF.

Peter Eriksson ser positivt på den nya rollen.

– Jag har verkligen fått ett drömjobb. Att få vara med och förvalta och utveckla alla dessa genuina och personliga boenden över hela vårt land är en ära, säger Peter Eriksson.

Kommentarer är stängda.