Annons:

Skistars Vemdalen öppnar i helgen

Sveriges största turistbolag SkiStar öppnar för vintersäsongen redan nu under höstlovet. Skidåkare kommer att kunna njuta av skidåkning i Vemdalen. Den senaste tidens kyla har varit gynnsam för att producera snö och det ymniga snöfallen har redan klätt terrängen i vinterskrud, enligt ett pressmeddelande.

– Att få erbjuda skidåkning för höstlovslediga barn känns verkligen som något extra och viktigt i dessa tider när unga blir alltmer stillasittande under skollov. Inför vintersäsongen har vi investerat och moderniserat vårt system för snöproduktion på Vemdalsskalet och det är nu här vi har möjlighet att öppna redan nu, säger Anders Lundqvist, destinationschef för SkiStar Vemdalen i ett pressmeddelande.

SkiStar Vemdalen, som tilldelades priset för Årets Skidanläggning 2023 av branschorganisationen SLAO, har genomgått betydande investeringar för att förbättra och utveckla destinationen som består av Vemdalsskalet, Björnrike och Storhogna/Klövsjö. På ett och samma SkiPass (liftkort) erbjuder SkiStar Vemdalen 58 pister och 42 liftar.

– Det är alltid en speciell känsla att få öppna portarna till en ny skidsäsong hos på SkiStar. Med denna tidiga öppning har vi över 150 dagar av skidåkning att erbjuda fram till 1 maj. Prognosen ser även bra ut för våra andra destinationer i Sverige och Norge. Så fort vi kan erbjuda bra alpin skidåkning öppnar vi på fler destinationer, säger Niclas Sjögren Berg, operationell direktör på SkiStar i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024