Annons:

Nu öppnar Amex jättelounge på Arlanda

Idag den 4 april var det öppning för den nyrenoverade loungen som American Express tillhandahåller på Arlanda flygplats, 700 kvadratmeter gör den till den största i Norden, enligt ett pressmeddelande.

Under torsdagen 4 april var det alltså dags att återigen slå upp dörrarna till helt nyrenoverade, dubbelt så stora lokaler.

Med nära 700 kvadratmeter är nya American Express Lounge by Pontus Frithiof American Express hittills största lounge i Norden med en design inspirerad av skandinavisk natur där den nordiska skönheten återspeglas i allt ifrån materialval och färger till möbler – ett tema som även ligger till grund för utformningen av nya Marknadsplatsen och Arlandas övriga terminaldelar.

− Som ett led i Arlandas pågående utveckling är det extra roligt att vi får en helt ny lounge och fortsätter vårt samarbete med American Express. Det är efterlängtat att nya American Express Lounge by Pontus Frithiof nu öppnar på Marknadsplatsen i Terminal 5 och att vi fortsätter utveckla och infria målgruppslöftet till våra resenärer om smidiga, inspirerande upplevelser där flygplatsen blir en mötesplats i sig, säger Charlotte Ljunggren, direktör Marknad och försäljning på Swedavia i ett pressmeddelande.

American Express Lounge by Pontus Frithiof kommer att drivas av den välrenommerade stjärnkrögaren Pontus Frithiof – ansiktet utåt för Nordrests fine dining-restaurang La Girafe by Pontus Frithiof som öppnade på Marknadsplatsen i mars samt den italiensk amerikanska Little Italy som slår upp dörrarna under hösten 2024, också på Marknadsplatsen i Nordrests regi. Pontus Frithiof är den som har komponerat loungens meny med rätter som exempelvis traditionell räksmörgås, klassisk laxsallad och vegetariska alternativ.

− Öppnandet av vår nya American Express Lounge by Pontus Frithiof på Arlanda är en del av vårt pågående internationella åtagande att erbjuda våra medlemmar premiumförmåner, exceptionell service och förstklassiga upplevelser. Vi vet med erfarenhet att tillgången till en avkopplande miljö, exklusiva bekvämligheter och få njuta av god mat och dryck före avfärd är väldigt uppskattat bland våra medlemmar och vi ser fram emot att välkomna dem till vår nya lounge och ge dem den absolut bästa starten på resan, säger Philip Trocmé, Country Manager, Nordics på American Express i ett pressmeddelande.

2 kommentarer

  1. thomas: Många ord, är det inte så att de allra flesta bara vill borda sitt flyg så fort som möjligt och komma till sin destination. Svara
  2. Lotta: Att gå till en lounge är en trevlig start på resan tycker jag, just Amexloungen på Arlanda är riktigt bra i jämförelse med många andra runtom i världen. Perfekt också med lounge vid mellanlandning för att slå ihjäl tid och äta och dricka något, jobba eller vad man har behov av. Svara

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

2 kommentarer Öppna
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024