Annons:

Priskrig på busstransfer till Arlanda

Lagom till sommaren lanserar FlixBus en ny busslinje till Arlanda flygplats med dagliga avgångar mellan Stockholms central och Arlanda. Alltså en direkt konkurrent till de nuvarande Vy flygbussarna. Flix vill vara billigast med ett biljettpris från 79 kronor och kallar flygtransfern “Sveriges mest prisvärda förbindelse till Arlanda”.

–Det är med stor entusiasm vi breddar FlixBus utbud genom att införa vår nya flygtransfer, säger Peter Ahlgren, VD för FlixBus Norden till pressmeddelande.
–Lanseringen är ett strategiskt och spännande steg för att komplettera vår befintliga verksamhet. Med denna expansion är vi stolta över att kunna erbjuda ett bredare spektrum av tillgängliga och kostnadseffektiva resealternativ till och från Arlanda. Med startpriser från endast 79 kronor, återspeglar detta vårt åtagande att göra resandet överkomligt och bekvämt för alla.
Flixbuss kör med dynamiska priser som kopplas till utbud och efterfrågan.
Redan i juni 2019 försökte Flixbus konkurrera med Vy flygbussarna, men fick ge upp i samband med pandemin. En enkel biljett till Arlanda i Flygbussarnas app kostar idag 129 kronor. Vy kör med fasta biljettpriser.
Flix ställde nyligen in all tågtrafik i Sverige eftersom tågen var mer efterfrågade i hemlandet Tyskland.

En kommentar

  1. Erik: Bra att Arlanda Express får lite konkurrens. Alla som ska till Arlanda kanske inte vill betala lika mkt för en T/R Arlanda som vad en flygbiljett till någon huvudstad i Europa kostar i princip Svara

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 kommentar Öppna
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024